Uusi Radeon RX 6600 XT -näytönohjain kiinnitti kryptovaluutan louhijoiden huomion

Vastikään julkaistu AMD Radeon RX 6600 XT ei sisällä Nvidian näytönohjaimien tapaan louhintarajoitinta. Se soveltuukin hyvin myös kryptovaluuttojen haalimiseen.

AMD Radeon RX 6600 XT -näytönohjaimelle kävi markkinoille tulon yhteydessä odotetusti – se myytiin hetkessä loppuun. Yksi syy näytönohjaimen suosiolle lienee sen kyvykkyys kryptovaluuttojen louhintaan.

Reddit-sivustolla harrastajat huomasivat, että Radeon RX 6600 XT pystyy 32 MH/s louhintatehoon Daggerhashimoto-algoritmia käytettäessä. Samalla sen virrankulutus on vain 55 wattia, joka tekee siitä houkuttelevan louhintakortin.

Näytönohjaimien PPW-arvo (Performance Per Watt) -arvo kertoo näytönohjaimen louhintatehosta suhteessa virrankulutukseen. Redditin PPW-listassa melko edullinen Radeon RX 6600 XT komeilee tällä hetkellä ykkösenä.

Tarkemmassa laitteistotason syynäämisessä huomattiin, että todellinen wattiluku on 70, mutta silti näytönohjain on varteenotettava louhintakortti ja sijoittuisi tälläkin wattimäärällä listalla toiseksi. Alla kuva.

Lue koko artikkeli: https://muropaketti.com/tietotekniikka/tietotekniikkauutiset/uusi-radeon-rx-6600-xt-naytonohjain-kiinnitti-kryptovaluutan-louhijoiden-huomion/

Aiheeseen liittyvät artikkelit