Intelin KA-mysteeriprosessorit ovatkin Avengers-teemaisella myyntipakkauksella varustettuja versioita

Kummastusta aiheuttaneille Intelin KA-päätteisten prosessoreiden mysteeri näyttää selvinneen. Prosessorit ovat saaneet myyntipakkaukseen Avengers-teemakoristelun.

Arvailu vuodossa julkitulleiden Intelin KA-päätteisten prosessoreiden ympärillä näyttää päättyvän. Tällä kertaa prosessoreita ilmestyi kahden thaimaalaisen verkkokaupan(Hanoicomputer ja Phucanh) listoille. Kummankin kaupan kohdalla tuotekuvissa esiintyy Marvelin Avengers-teemainen myyntipakkaus. Prosessoreilla on myös Avengers Edition -lisänimi. Kuvat ovat kummassakin tapauksessa huomattavan huonolaatuisia, jonka vuoksi asiaan on syytä suhtautua toistaiseksi hieman varauksella.

Marvel’s Avengers -peli julkaistaan 4. syyskuuta, joten ajankohdan puolesta erikoisteemaiset myyntipakkaukset eivät ole lainkaan poissuljettu vaihtoehto. Se, että kuuluuko kyseinen peli prosessorin kylkiäiseksi, on myöskin vielä epäselvää.

Kauppojen listoille ilmestyi Core i5-10600KA-, Core i7-10700KA-, Core i9-10850KA- ja Core i9-10900KA -prosessorit. Mainituissa verkkokaupoissa KA-prosessorit ovat hinnoiteltu samalle tasolle vastaavien ilman erikoisteemaa olevien prosessoreiden kanssa.

Oletettavasti teemaprosessoreista kuullaan Intelin virallinen julkistus lähiviikkojen aikana.

Lue koko artikkeli: https://muropaketti.com/tietotekniikka/tietotekniikkauutiset/intelin-ka-mysteeriprosessorit-ovatkin-avengers-teemaisella-myyntipakkauksella-varustettuja-versioita/

Aiheeseen liittyvät artikkelit