Asuksen esitysmateriaali lupaa A520-emolevyjen tukevan Zen 3 -prosessoreja ja myös seuraavaa sukupolvea

Nyt julkistetut AMD A520 -emolevyt ovat yhteensopivia myös tulevien prosessorisukupolvien kanssa.

AMD:n uusimman ja edullisimman piirisarjan A520:n pitkäikäisyys oli mysteeri, sillä ei ollut selvää tukisiko piirisarja myös tulevian Ryzen-prosessoreja. Nyt HKEPC:n (linkki Googlen käännökseen) julkaisema dia kertoo, että A520 tulee edullisena alustana tukemaan myös seuraavia AMD:n prosessorisukupolvia.

Tuki ei kuitenkaan ulotu aiempien sukupolvien prosessoreihin, joten uuden emolevyn kanssa täytyy ostaa uusi prosessori.

A520-piirisarjallisten emolevyjen tuki päättyy Zen 3 -arkkitehtuurin seuraajaan, joka lienee samalla myös AM4-prosessorikannan tarun päätös. Tuossa vaiheessa AMD:n odotetaan siirtyvän DDR5-muisteihin ja päivittävän tämän myötä myös prosessorikantansa.

HKEPC:n diassa ei ole mainittu X470:n ja B450:n tukea tuleville Zen 3 -prosessoreille. Tämän syynä on se, että tuki on epävirallinen ja vaatii oman erillisen BIOS-päivityksen, joka todennäköisesti poistaa toimivuuden vanhemmilta prosessoreilta. Näin ollen tukea pidetään epävirallisena, vaikka AMD sen mahdollistaa.

Lue koko artikkeli: https://muropaketti.com/tietotekniikka/tietotekniikkauutiset/asuksen-esitysmateriaali-lupaa-a520-emolevyjen-tukevan-zen-3-prosessoreja-ja-myos-seuraavaa-sukupolvea/

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Razer julkaisi suosikkikuulokkeen uudistetun versi...
Vuoto: AMD:n Zen 2 -prosessorit saavat DDR4-3200 -...
Gigabyte esitteli uudet
Aorus 5- ja Aorus 7 -pelik...
Testi: Logitech G Pro X -pelinäppäimistö – Nosta k...