Thermaltake julkaisi Commander C -miditornikotelot

Thermaltake Commander C -kotelosarja sisältää peräti kuusi eri mallia, jotka ovat keskenään identtisiä kotelon etupaneelia lukuunottamatta.

Thermaltaken kotelovalikoima laajenee uusien Commander C -miditornikoteloiden myötä peräti kuudella mallilla, vaikkakin sarjan kotelot ovat keskenään lähes identtisiä. Eroa on vain etupaneelissa, jonka muotoilu poikkeaa toisistaan.

Kaikissa malleissa vasen kylkipaneeli on karkaistua lasia. Kotelon mukana toimitetaan kaksi esiasennettua 200 millimetrin ARGB-tuuletinta.

Maltillisimman muotoilun omaavan Commander C31 -kotelon ulkomitat ovat 462 x 233 x 507 millimetriä. Muissa malleissa pituus kasvaa etupaneelin muotoilun mukaan.

Emolevytuen piirissä ovat ATX-, mATX- ja Mini-ITX -emolevyt. Ulkomitat asettavat prosessoricoolerille 180 millimetrin korkeusrajoituksen. Näytönohjaimelle on asetettu 410 millimetrin pituusrajoitus. Mahdollinen vesijäähdytys asettaa omat rajoituksensa pituudelle.

Kookkaammille 3,5 tuuman kiintolevyille on varattuna kolme kehikkoa. Kehikoihin pystyy asentamaan myös pienemmät 2,5 tuuman asemat. Pienemmille 2,5 tuuman asemille on varattuna lisäksi kaksi asennuskehikkoa.

Toistaiseksi koteloiden hinnoittelusta tai saatavuudesta ei ole tarkempaa tietoa.

Lue koko artikkeli: https://muropaketti.com/tietotekniikka/tietotekniikkauutiset/thermaltake-julkaisi-commander-c-miditornikotelot/

Aiheeseen liittyvät artikkelit