Cougar esitteli DarkBlader-S- ja DarkBlader-G -täystornikotelot

Kookkaat DarkBlader-S- ja DarkBlader-G -täystornikotelot luottavat RGB-led-valaistuksen ja karkaistun lasin vetovoimaan.

Cougarin täystornikoteloiden valikoima kasvaa kahdella uudella jäsenellä. Uutuudet ovat DarkBlader-S ja DarkBlader-G.

Koteloissa on keskitytty vahvasti ulkonäköön. Etupaneelia koristaa osittain harjattua alumiinia oleva paneeli. DarkBlader-G -mallissa toinen puoli etupaneelista on karkaistua lasia. DarkBlader-S -mallissa lähestymiskulma on hieman persoonallisempi.

Kummassakin mallissa etupaneelia koristaa RGB-led-nauha. Esiohjelmoitujen valaisuefektien hallinta tapahtuu I/O-paneelista löytyvällä näppäimellä. Valaistuksen voi halutessaan liittää emolevyyn, jolloin hallinta onnistuu ohjelmallisesti.

Fyysisesti kotelot ovat identtisen kokoisia. Ulkomitoiksi ilmoitetaan 252 x 523 x 518 millimetriä. Emolevytuki kattaa ATX-, mATX-, EATX- ja Mini-ITX -emolevyt. Näytönohjaimelle on määritetty 380 millimetrin pituusrajoitus. Prosessoricoolerin korkeusrajoitus on 170 millimetriä.

Massamuistien osalta tilaa on seuraavasti. Koteloon saa mahtumaan enimmillään neljä 3,5 tuuman kiintolevyä. Pienempiä 2,5-tuumaisia asemia koteloon mahtuu niin ikään neljä kappaletta.

Parhaiten tilaa jäähdyttimille tai tuulettimille on etu- ja kattopaneelissa. Kumpaankin saa asennettua suurimmillaan 360 millimetrin jäähdyttimen, muttei samanaikaisesti. Kotelon mukana toimitetaan yksi 120 millimetrin tuuletin, joka on esiasennettuna takapaneeliin.

Cougar DarkBlader-S- ja DarkBlader-G -täystornikoteloiden hinnoittelu ja saatavuus ovat toistaiseksi vahvistamatta.

Lue koko artikkeli: https://muropaketti.com/tietotekniikka/tietotekniikkauutiset/cougar-esitteli-darkblader-s-ja-darkblader-g-taystornikotelot/

Aiheeseen liittyvät artikkelit