Anthemin vapaapeluusta julkaisiin kahdeksan minuuttia uutta pelikuvaa

Ensi kuussa saapuvasta Anthemista on nähty viime aikoina hurja määrä videoita. Niistä uusin esittelee BioWaren tulevan pelin vapaapeluuta ja pelimaailmassa seikkailua.

Vaikka Anthem tarjoaakin pelaajalle tarinallisia tehtäviä, voi sen laajassa avoimessa pelimaailmassa seikkailla myös vapaasti. Vapaapeluuta varten pelissä on myös pieniä lisätehtäviä, kuten ”etsi ja nouda”-tyyppisiä haasteita, joista palkitaan erilaisilla bonuksilla.

Voivat avoimessa seikkailussa suoritetut tehtävät avata pelimaailmaan myös uusia salaisuuksia. Alla näkyvällä videolla tehtävän valmistumisesta palkittiin pelimaailmaan auenneella ovella, joka johti syvälle vuoren sisään rakennettuun kammioon. Pelimaailmasta löytyy myös erilaisia pomovastuksia joita vastaan omien aseiden tehoa voi koetella.

Anthem ilmestyy helmikuun 22. Xbox Onelle, PlayStation 4:lle ja PC:lle. Pelin PC-version laitteistovaatimukset voi tarkistaa täältä.

Lue koko artikkeli: https://muropaketti.com/pelit/anthemin-vapaapeluusta-julkaisiin-kahdeksan-minuuttia-uutta-pelikuvaa/

Aiheeseen liittyvät artikkelit