GTA Onlineen huijausohjelman kehittänyt joutuu pulittamaan Rockstarille yli 130 000 euroa vahingokorvauksia

Erilaisten huijausohjelmistojen tehtailu ei ole täysin riskitöntä puuhaa, huomasi yhdysvaltalainen mies.

Monet pelikehittäjät ovat viime aikoina iskeneet kovempaa kuin koskaan erilaisten hakkereiden kimppuun, eikä Rockstar ole poikkeus. Grand Theft Auto Online on yhä erittäin suosittu nettipeli, johon on saatavilla jos jonkinlaista huijausohjelmaa.

Rockstar tiedotti viime vuonna, että se aikoo viedä hakkerit käräjille, muistuttaa Comicbook-sivusto.

Nyt eräs tällainen on joutunut käräjien kautta maksamaan Rockstarille mojovat vahingonkorvaukset. Floridalainen Jhonny Perez on tunnustanut rikkoneensa Rockstarin omistamia tekijänoikeuksia kehittäessään Grand Theft Auto Onlineen huijausohjelmiston. Elusive-huijausohjelma antoi sen käyttäjille mahdollisuuden luoda pelin sisäistä valuuttaa.

Perez pääsee maksamaan Rockstarille yli 130 000 euroa oikeuskulujen lisäksi.

Elosive-ohjelmaa kaupiteltiin noin 20 euron hintaan. Rockstarin omistava Take-Two on kertonut halunneensa sopia tapauksen Perezin kanssa, joka ei suostunut vastaamaan yhteydenottoihin. Take-Two sanookin, että se oli pakotettu ryhtymään oikeustoimiin.

Lue koko artikkeli: https://muropaketti.com/pelit/peliuutiset/gta-onlineen-huijausohjelman-kehittanyt-joutuu-pulittamaan-rockstarille-yli-130-000-euroa-vahingokorvauksia/

Aiheeseen liittyvät artikkelit