Vampyr-roolipeli saa pian kaksi uutta pelimuotoa, jotka tarjoavat täysin erilaiset pelikokemukset

Kesällä ilmestynyt Vampyr saa tällä viikolla päivityksen, joka tuo Dontnod Entertainment vampyyriseikkailuun kaksi uudenlaista pelitapaa.

Vampyr-roolipelille lupailtiin jo kesällä uusia moodeja, ja nyt ne ovat viimein valmiina. Eurogamerin mukaan peli saa alkaneella viikolla kaksi moodia, jotka kantavat nimiä Story Mode ja Hard Mode.

Kuten arvata saattaa, tekee Hard Mode pelin taisteluista vaikeampia. Kehittäjien mukaan pelaajat saavat myös Hardilla vähemmän kokemuspisteitä tappamisesta, mikä pakottaa heidät metsästämään yhä enemmän uhreja.

Story Mode puolestaan vähentää tarvetta taistella ja painottaa sen sijaan pelin tarinallista kokemusta. Toisin kuin joidenkin kauhupelien tarinamoodit, ei Story Mode kuitenkaan kokonaan poista taistelua.

Jatkossa uuden pelin aloittaessa pelaaja voi siis valita Hard Mode, Story Moden tai perinteisen Normal Moden, joka tarjoilee pelin sellaisena kuin se alunperin ilmestyi. Uudet pelimuodot saapuvat Vampyriin keskiviikkona 26. syyskuuta.

Alta voit lukea Muropaketin kesäkuun alussa julkaistun arvion Vampyrista.

Arvostelu: Odotetussa Vampyr-pelissä parasta on vahva vampyyritarina – haahuilu Lontoon kaduilla sen sijaan uuvuttaa

Lue koko artikkeli: https://muropaketti.com/pelit/vampyr-roolipeli-saa-pian-kaksi-uutta-pelimuotoa-jotka-tarjoavat-taysin-erilaiset-pelikokemukset/

Aiheeseen liittyvät artikkelit