PlayerUnknown’s Battlegroundsin uusi päivitys pilasi pelin matchmaking-järjestelmän

Käyttäjien mukaan PlayerUnknown’s Battlegroundsin uusin päivitys on pilannut pelin matchmaking-järjestelmän peluuttamalla pelaajia väärillä servereillä, mikä aiheuttaa merkittävää verkkoviivettä.

PlayerUnknown’s Battlegroundsin Update 22 on monien käyttäjäkokemuksien perusteella pilannut pelin matchmaking-järjestelmän, raportoi Polygon. Päivitys lisäsi PUBGiin aluelukituksen, jonka myötä pelaajat eivät voi enää itse päättää, millä serverillä nämä pelaavat. Ikävä kyllä aluelukitus tuntuu heittävän varsinkin eurooppalaisia ja pohjois-amerikkalaisia pelaajia kaukaisille servereille, mikä aiheuttaa jopa 600 pingin verkkoviiveitä.

Etelä-Korealaiset pelaajat valittavat, että nämä on pakotettu pelaamaan huijareiden täyttämillä kiinalaisilla servereillä. Sen sijaan venäläiset ja australialaiset pelaajat ovat kertoneet omien pelikokemustensa parantuneen päivityksen jälkeen.

Tilanne on suututtanut monet pelaajat, mikä näkyy muun muassa PUBGin Reddit-yhteisön sivuilla.  PUBGin tuki on kertonut Twitterissä korjanneensa matchmaking-järjestelmää vaivanneen bugin, mutta siitä huolimatta ongelmat ovat jatkuneet useilla pelaajilla.

Lue koko artikkeli: https://muropaketti.com/pelit/playerunknowns-battlegroundsin-uusi-paivitys-pilasi-pelin-matchmaking-jarjestelman/

Aiheeseen liittyvät artikkelit