Testasimme Valorantin seuraavaa agenttia ja karttaa jo etukäteen – Joukkuetovereita parantava Skye vaikuttaa hyvin vahvalta

Pääsimme testaamaan Valorantin kolmannella kaudella julkaistavaa Skye-nimistä agenttia jo etukäteen. Ottelut pelattiin niin ikään uudessa Icebox-kartassa.

Australialainen Skye tulee olemaan Valorantin järjestyksessään toinen hahmo, joka osaa parantaa omia joukkuetovereitaan. Parantaminen onnistuu Regrowth-nimisellä kyvyllä ja lisää elämäpisteitä saavat kaikki ne puolulaiset, jotka ovat Skyen näkökentässä ja tarpeeksi lähellä. Skyetä itseään kyky ei kuitenkaan paranna.

Skyen muihin kykyihin kuuluvat Guiding Flash, TrailBlazer ja Seekers. Guiding Flash on käytännössä kauko-ohjattava viholliset sokaiseva flashbang. TrailBlazerin avulla Skye kutsuu puolestaan esiin koiraeläimen, jonka avulla pelaaja voi turvallisesti selvittää vihollisten olinpaikat. Jos vapaasti ohjattavan eläimen räjäyttää vihollisten lähellä, voi viholliset myös stunnata lyhyeksi ajaksi.

Näiden lisäksi ultimate-kyky Seekers lähettää matkaan kolme lintua, jotka etsivät lähimmät viholliset kartalta. Osuman johdosta vihollisten näkökenttä lyhenee hetkellisesti.

Lyhyen pelitestin perusteella on vaikea antaa tarkkoja arvioita Skyen tasapainosta, mutta kokonaisuudessaan hahmo vaikuttaa erittäin vahvalta. Lieneekin todennäköistä, että Skye tulee löytämään paikkansa myös ammattilaispeleistä, sillä Skyen kyvyt antavat pelaajalle useita eri tapoja auttaa joukkuetovereitaan. Erityisesti korkeamman taitotason otteluissa mahdollisuus tiimitovereiden parantamiseen sekä vihollisten sokaisemiseen ovat hyvin tärkeitä. Niiden lisäksi Skyen tiedusteluun soveltuvat kyvyt eivät ole nekään lainkaan kehnoja.

Varsinkin koska Sage on saanut kerta toisensa jälkeen hahmon kykyjä heikentäneitä tasapainopäivityksiä, on Valorantissa tilaa vaihtoehtoiselle parantajalle. Pelkän parantamisen lisäksi Skye yhdistää vielä samaan pakettiin Sagen, Sovan ja Phoenixin parhaita puolia.

Uusi kartta Icebox on sekin kiinnostava tuttavuus. Kartassa huomio kiinnittyi erityisesti siihen, kuinka useassa paikassa kartassa pystyi etenemään myös horisontaalisesti. Kartassa olikin ikään kuin kaksi päällekkäistä tasoa, joiden välillä voi kulkea ramppien, köysiratojen tai hahmojen kykyjen avulla.

Icebox ilmestyy Valorantiin jo ensi viikolla, lokakuun 13. päivänä. Skye saapuu peliin puolestaan lokakuun 27. päivänä.

Lue koko artikkeli: https://muropaketti.com/pelit/testasimme-valorantin-seuraavaa-agenttia-ja-karttaa-jo-etukateen-joukkuetovereita-parantava-skye-vaikuttaa-hyvin-vahvalta/

Aiheeseen liittyvät artikkelit