E3: Bethesdan Todd Howard kertoi, mikä oli Fallout 76:n suurin virhe

Bethesdalla on varmasti pohdittu kunnolla sitä, minkä takia Fallout 76 oli varsinainen floppi. Todd Howard on päätynyt tuumailuissaan sellaiseen johtopäätökseen, jossa avoimen betan unohtaminen oli suurin peliin liittyvä virhe.

Bethesdan Todd Howardilta kysyttiin E3-messuilla, katuuko hän sitä miten Bethesda kommunikoi pelaajien kanssa ennen Fallout 76:n julkaisua viime vuoden lopulla.

Howard totesi, että hänen mielestään suurin virhe oli avoimen betan laiminlyöminen.

“Jos pelistä olisi ollut tarjolla pitkän aikavälin ja ilmainen kaikille avoin beta, olisimme tienneet paremmin mitä olemme tekemässä”, tuumaili Howard.

Avoimen betan sijaan Bethesda päästi ainoastaan Fallout 76 -ennakkotilaajat kokeilemaan peliä ennakkoon – mutta vain muutamana päivänä viikossa, ja usein ainoastaan muutaman tunnin ajan.

Howard kertoo Bethesdan oppineen kantapään kautta, kuinka tärkeä avoin beta olisi ollut pelin ja pelaajien kannalta. Asiasta uutisoi PC Gamer.

Lue koko artikkeli: https://muropaketti.com/pelit/e3-bethesdan-todd-howard-tietaa-mika-oli-fallout-76n-suurin-virhe-ilmainen-kaikille-avoin-betatestaus-olisi-ollut-todella-tarkea/

Aiheeseen liittyvät artikkelit