Fallout 76:tta pääsee betatestaamaan tänään järkevään aikaan myös Suomessa

Fallout 76:n betatestisessiot on tähän mennessä ajoitettu ikävästi keskelle yötä. Tänään tarjolla on onneksi poikkeus, kun betaserverit ovat avoinna kello 18-20 Suomen aikaa. 

Aiemmin kerroimme, kuinka Muropaketin toimittaja heräsi aamuyöllä testaamaan Fallout 76:n ensimmäistä betasessiota. Ikävästä aikataulusta huolimatta itse peli vaikutti lupaavalta:

”Fallout 76:n ensivaikutelma on uskomattoman runsas. Tärkeintä on se, että bugisekoilusta huolimatta peli herättää halun päästä pian takaisin pelaamaan. Fallout 76 vaikuttaa peliltä, jossa riittää runsaasti pelattavaa, mutta joka ei ole turhan vaikea tai armoton mekaniikkojensa kanssa. Parhaimmillaan se on varmasti kavereiden kanssa yhdessä pelattuna, mutta yksinkin peli on palkitseva ja sattumanvaraisetkaan pelaajat eivät ole täysin yhteistyökyvyttömiä.”

Tähän saakka kaikki Fallout 76:n betatestisessiot on ajoitettu ikävästi keskelle yötä. Tänään tarjolla on onneksi poikkeus, kun betaserverit ovat avoinna kello 18-20 Suomen aikaa. Toistaiseksi mukaan pääsevät kuitenkin vain Fallout 76:n Xbox Onelle ennakkotilanneet, sillä PlayStation 4:n ja PC:n osalta betatestaus alkaa vasta ensi viikolla.

Lue koko artikkeli: https://muropaketti.com/pelit/fallout-76tta-paasee-betatestaamaan-tanaan-jarkevaan-aikaan-myos-suomessa/

Aiheeseen liittyvät artikkelit