Sisältö julki: Kaikkea tätä on luvassa Apex Legendsin seitsemännellä kaudella

Apex Legendsin seitsemäs tuotantokausi tuo mukanaan uuden sankarin, kartan sekä pelin sisäiset klaanit, jotka tekevät peliseuran löytämisestä helpompaa.

Kenties kiinnostavinta uutta sisältöä edustaa uusi Horizon-niminen sankari, jonka varsinainen nimi on Dr. Mary Somers. Apex Legendsin taustatarinaa esittelevässä trailerissa mustaan aukkoon hetkellisesti jumittunut Horizon hyppää muun universumin silmissä ajassa eteenpäin ja palaa Olympukselle 80 vuotta myöhemmin. Olympus on puolestaan Apex Legendsiin lisättävä uusi kartta.

Horizonin kyvyt liittyvät mustiin aukkoihin ja painovoimaan. Horizon ei menetä liikevoimaansa edes tippuessaan korkealta ja pelihahmo voi ohjata itseään myös kesken ilmalennon. N.E.W.T-robotin avulla Horizon voi puolestaan joukkuetovereidensa kanssa saavuttaa helposti korkeitakin paikkoja. Horizonin ultimate-kyky on nimeltään Black Hole ja se vetää lähelle sattuvat vastustajat hetkellisesti paikalleen pieneen kasaan. Kyky muistuttaakin huomattavan paljon Overwatchin Zaryan ultimate-kykyä.

Trailerillakin nähtävä Olympus on Apex Legendsin uusin kartta, joka sijoittuu kokonsa puolesta King’s Canyonin ja World’s Edgen välimaastoon. Futuristinen pilvien keskelle sijoittuva kartta tarjoaa myös ensimmäistä kertaa Apex Legendsin historiassa ajoneuvoja. Kartalta voi nimittäin löytää itselleen Trident-nimisen lentävän auton johon mahtuu kerralla kolme pelaajaa.

Uuden sankarin ja kartan lisäksi Apex Legendsin seitsemän kausi tuo mukanaan muitakin uudistuksia. Pelaajat voivat muodostaa pelin sisällä klubeja, joihin voi kuulua kerralla korkeintaan 30 pelaajaa. Klubeja voi muodostaa esimerkiksi aikaisempien tuttavien tai vaikkapa samantasoisten jasamaa pelityyliä käyttävien pelaajien kesken. Lisäksi seitsemäs kausi tuo toki peliin uuden battle passin sekä kosmeettisia tavaroita.

Apex Legendsin seitsemäs kausi alkaa marraskuun neljäntenä päivänä ja samana päivänä peli ilmestyy myös Steamin kautta.

Lue koko artikkeli: https://muropaketti.com/pelit/sisalto-julki-kaikkea-tata-on-luvassa-apex-legendsin-seitsemannella-kaudella/

Aiheeseen liittyvät artikkelit