Final Fantasy VII ilmestyi Switchille bugin kanssa, joka estää kokonaan etenemisen

Klassikkopeli Final Fantasy VII:stä ei Nintendo Switchillä ole korjattu bugia, josta pelaajat raportoivat PC:llä jo vuosi sitten.

Vuonna 1997 ilmestynyt Final Fantasy VII on yksi kaikkein aikojen rakastetuimmista peleistä. Ei siis ihme, että sitä käännetään uusille alustoille vielä 22 vuotta alkuperäisen julkaisun jälkeen.

Peli ilmestyikin juuri maaliskuun lopulla Nintendo Switchille, mutta harmillisella bugilla varustettuna. Game Informer tiedottaa, että peli sisältää bugin, joka estää etenemisen kokonaan ja pakottaa aloittamaan koko pelin alusta.

Käytännössä bugissa on kyse siitä, että tietty pelissä odotettava tapahtuma ei yksinkertaisesti laukea, eikä pelaaja voi vaikuttaa asiaan mitenkään. Game Informerin mukaan sama ongelma havaittiin pelin PC-versiossa, jossa pelaajat ovat onnistuneet kiertämään bugin muokkaamalla pelin tiedostoja. Switchillä tämä ei kuitenkaan ole mahdollista.

On Square Enixin kannalta suoranaista laiskuutta, ettei tunnettua ongelmaa ole uudesta käännöksestä korjattu. Game Informer varoittaa myös, ettei Nintendo eShopista ole mahdollista pyytää rahoja takaisin, jos pelaaminen bugin vuoksi keskeytyy.

Lue koko artikkeli: https://muropaketti.com/pelit/final-fantasy-vii-ilmestyi-switchille-bugin-kanssa-joka-estaa-kokonaan-etenemisen/

Aiheeseen liittyvät artikkelit