Patentti paljasti Googlen tulevan peliohjaimen – Liittyy mahdolliseen tulevaan pelikonsoliin?

Google esittelee maaliskuun 19. päivänä Game Developers Conferencen yhteydessä kehittämäänsä peliprojektia. Nyt patentti on paljastanut, millainen mahdollisen tulevan konsolin ohjain on.

Huhujen mukaan Google kehittää Yeti-koodinimellä tunnettua tilausmallista palvelua josta löytyviä pelejä voisi streamata uudenlaisen Chromecastin, tai kokonaan uuden Googlen valmistaman pelikonsolin avulla. Viime syyskuussa Google testasi julkisesti Project Stream -nimistä palvelua, jossa Assassin’s Creed Odysseytä pystyi pelaamaan Chrome-selaimen ja verkkoyhteyden avulla myös heikkotehoisilla tietokoneilla.

Google on kutsunut mediaa 19. päivä maaliskuuta järjestettävään tiedotustilaisuuteen, jossa uusi konsoli tai muu peliprojekti esitellään. Nyt Thurrott on löytänyt Googlen uuden patentin, joka antaa vihiä siitä, miltä Googlen peliohjain saattaa näyttää.

Patentin perusteella kyse on melko perinteisestä muotoilusta. Ohjaimesta löytyy kuitenkin Google Assistant -painike, jota muissa konsoleissa ei ole aiemmin nähty. Patenttikuvan perusteella RepsUp100-niminen Twitter-käyttäjä loi myös alla näkyvän renderöinnin mahdollisesta tulevasta ohjaimesta.

Lue koko artikkeli: https://muropaketti.com/pelit/patentti-paljasti-googlen-tulevan-peliohjaimen-liittyy-mahdolliseen-tulevaan-pelikonsoliin/

Aiheeseen liittyvät artikkelit