EVGA julkaisi EVGA Precision X1 -hallintaohjelman GeForce RTX 2000 -sarjan näytönohjaimille

EVGA Precision X1 -ohjelmassa on paranneltu yleisesti käyttöliittymää edeltäjänsä verrattuna ja lisäksi siitä löytyy automaattinen OC Scanner -ylikellotustoiminto.

EVGA julkaisi Turing-arkkitehtuurin näytönohjainten rinnalle uuden version hallintaohjelmastaan. EVGA Precision X1 on jatkoa sitä edeltäneelle EVGA Precision XOC -ohjelmalle. Uudessa versiossa käyttöliittymä on muokattu selkeämmäksi ja siitä löytyy automaattinen OC Scanner- ylikellotustoiminto.

OC Scannerin avulla ohjelma selvittää ja testaa korkeimmat mahdolliset vakaat kellotaajuudet. Ohjelman tukee kaikkien valmistajien RTX 2000 -sarjan näytönohjaimia, mutta esimerkiksi reaaliaikainen virrankulutuksen seuranta on mahdollista vain EVGA:n näytönohjaimilla.

EVGA Precision X1 tukee toistaiseksi ainoastaan GeForce RTX 2000 -sarjan näytönohjaimia. EVGA:n mukaan tukea ollaan laajentamassa vanhempiin näytönohjaimiin lähiaikoina.

Tällä hetkellä EVGA Precision X1 -ohjelmasta on ladattavissa beta-versio (0.2.6). Ohjelman latauslinkki löytyy täältä.

Lue koko artikkeli: https://muropaketti.com/tietotekniikka/tietotekniikkauutiset/evga-julkaisi-evga-precision-x1-hallintaohjelman-geforce-rtx-2000-sarjan-naytonohjaimille/

Aiheeseen liittyvät artikkelit