Ensiarviot lyttäsivät Crackdown 3:n – Mutta kiinnostiko peli ketään alun alkaenkaan?

Moneen otteeseen myöhästyneen Crackdown 3:n ensimmäiset arviot ovat olleet varsin kehnoja. Vaikuttaa siltä, ettei yksi harvoista Xbox Onelle ja PC:lle eksklusiivisista peleistä ole PlayStation 4:lle eksklusiivisten pelien veroinen. 

Crackdown 3 on Microsoftin Xbox Onelle sekä PC:lle kehittämä hiekkalaatikkomainen räiskintäpeli, joka esiteltiin alun perin vuoden 2014 E3-pelimessuilla. Silloin Crackdown 3:n oli määrä saada julkaisunsa jo vuonna 2016. Julkaisu kuitenkin venyi vuoden 2017 marraskuulle, ja sen jälkeen vielä vuoden 2018 keväälle.

Nyt peli julkaistaan vihdoin ensi perjantaina, mutta vaikuttaa siltä, että vuosien odotus on valumassa hukkaan. Ensimmäiset ennakkoarviot pelistä on nyt julkaistu, ja niiden perusteella Crackdown 3 vaikuttaa varsin vaisulta räiskinnältä. Metacriticissä Crackdown 3 on kerännyt heikon 62:n keskiarvon, eikä OpenCriticin 27 prosentin suosittelukeskiarvo ole sekään kovin mairitteleva.

Vaikuttaa myös siltä, ettei moneen otteeseen myöhästynyt Crackdown 3 olisi kiinnostanut kovin suurta pelaajamassaa muutenkaan. Muropaketin taannoisessa äänestyksessä 15. helmikuuta ilmestyvistä peleistä suosikikseen Crackdown 3:n valitsi vain kaksi prosenttia vastaajista. Samalla äänestys osoittaa, että Crackdown 3 kohtaa paljon kilpailua julkaisupäivänään, ja se voi helposti jäädä muiden pelien varjoon.

Lue koko artikkeli: https://muropaketti.com/pelit/ensiarvot-lyttasivat-crackdown-3n-mutta-kiinnostiko-peli-ketaan-alun-alkaenkaan/

Aiheeseen liittyvät artikkelit