Battlefield V:n battle royale -moodi käynnistyy ensi vuoden maaliskuussa – Tarjolle tulee myös muuta uutta sisältöä

Battlefield V laajenee ensi maaliskuussa battle royale -pelitilalla ja muulla kiehtovalla sisällöllä.

DICE-studion mukaan Battlefield V:n odotettu battle royale -moodi käynnistyy osana muuta uutta sisältöä ensi keväänä, tietää Eurogamer. Pelitila tulee saataville neljä kuukautta pelin julkaisun jälkeen.

Firestorm-nimellä kulkeva pelitila on osittain kehitetty Criterion-studion kanssa ja se sisältää alati kutistuvan pelikartan, kulkuvälineitä ja kovemman luokan tuhovoimaa.

DICE:n mukaan uusi Battlefield saa osakseen paljon uutta sisältöä osana sen Tides of War -palvelua. Se alkaa kaksi viikkoa pelin ilmestymisen jälkeen Panzerstorm-kartalla ja The Last Tiger -yksinpelikampanjalla, joka kuvaa sotaa saksalaisten näkökulmasta.

Battlefield V:een tulee joulu- ja tammikuussa erityinen Practice Range -harjoitusmoodi., jossa voi harjoitella sotimisen jaloa taitoa. Samoihin aikoihin pelaajat pääsevät kustomoimaan sotakoneitaan.

Battle Royale -pelitilan kanssa samaan aikaan ilmestyy co-op -pelaamista esittelevä Combined Arms -moodi ja kaksi uutta pelitilaa: Rush ja Squad Conquest.

Battlefield V ilmestyy marraskuun 20. PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja PC:lle.

Lue koko artikkeli: https://muropaketti.com/pelit/peliuutiset/battlefield-vn-battle-royale-moodi-kaynnistyy-ensi-vuoden-maaliskuussa/

Aiheeseen liittyvät artikkelit