EVGA julkaisi KO-versiot GeForce RTX 2070 Super- ja GeForce RTX 2080 Super -näytönohjaimista

Uudet KO-versiot ovat aavistuksen edullisempia kuin aiemmin julkaistut GeForce RTX 2070 Super- ja GeForce RTX 2080 Super -näytönohjaimet. Kustannussäästöjä on syntynyt muun muassa siitä, ettei näytönohjaimissa ole takalevyä eikä myöskään USB-C-liitäntää.

EVGA puhaltaa uutta eloa GeForce RTX Super -näytönohjaimiinsa julkaisemalla karsitut KO-versiot Geforce RTX 2070 Super- ja 2080 Super -näytönohjaimista. Ominaisuuksia karsimalla näytönohjainten hintoja on saatu aavistuksen kilpailukykyisemmäksi. Kumpikin malli noudattaa kellotaajuuksien puolesta referenssiarvoja. Ulkomittojensa puolesta kortit ovat identtisiä.

GeForce RTX 2070 Super KO Gaming -näytönohjaimessa on kaksi lisäkorttipaikkaa vievä kahden tuulettimen jäähdytysratkaisu. Näyttöjä varten liitännöistä löytyy kolme DisplayPort-liitäntää ja yksi HDMI-liitäntä. Grafiikkapiirin boost-kellotaajuus on 1770 megahertsiä ja GDDR6-muistin tehollinen kellotaajuus 14 Gbps. Lisävirran tarpeesta huolehditaan yhdellä 6-pinnisellä ja yhdellä 8-pinnisellä lisävirtaliitännällä.

GeForce RTX 2080 Super KO Gaming -mallin jäähdytyksestä huolehtii niin ikään kaksi lisäkorttipaikkaa vievä jäähdytysratkaisu kahden tuulettimen kera. Grafiikkapiirin boost-kellotaajuus on 1815 megahertsiä ja muistien tehollinen kellotaajuus on 15,5 Gbps. Sisarmallin tapaan lisävirta näytönohjaimelle hoidetaan yhdellä 6-pinnisellä lisävirtaliitännällä ja yhdellä 8-pinnisellä lisävirtaliitännällä. Näyttöjä varten kortista löytyy kolme DisplayPort-liitäntää ja yksi HDMI-liitäntä.

GeForce RTX 2080 Super KO Gaming -mallin toimitukset ovat alkaneet. Kymmenen dollarin alennuksen jälkeen näytönohjaimen hinta EVGA:n omassa verkkokaupassa on 499,99 dollaria. Suoraan euroiksi muutettuna siis noin 460 euroa. GeForce RTX 2080 Super KO Gaming -malli on toistaiseksi loppu EVGA:n varastoista. Se on hinnoiteltu 10 dollarin alennuksen myötä 699,99 dollariin. Euroiksi muutettuna hinta on noin 644 euroa.

Lue koko artikkeli: https://muropaketti.com/tietotekniikka/tietotekniikkauutiset/evga-julkaisi-ko-versiot-geforce-rtx-2070-super-ja-geforce-rtx-2080-super-naytonohjaimista/

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Corsair kutsuu takaisin erän H100i RGB Platinum SE...
Powercolor julkaisi kaksi
Radeon RX 5500 XT -näytö...
Samsung voi työskennellä myös taittuvanäyttöisen t...