Pokémon Gon taskuhirviöt siirtyvät tuleviin Nintendo-peleihin, mutta ne täytyy pyydystää uudelleen

Pokémon Gossa pyydystetyt Pokémonit voi siirtää Pokémon Let’s Go -peleihin. Nyt Nintendo on kertonut lisätietoja pelin Go Park Complex -järjestelmästä.

Kun Nintendo aiemmin tänä vuonna julkisti Pokémon Let’s Go Pikachu ja Pokémon Let’s Go Eevee -pelit Nintendo Switchille, kerrottiin samalla, että mobiilipeli Pokémon Gossa pyydystetyt taskuhirviöt voi siirtää uusiin peleihin. Nyt asiasta on kerrottu viimein tarkempia tietoja.

VG24/7:n mukaan Pokémon Gon voi yhdistää Let’s Go -peleihin Bluetooth-yhteydellä, ja siirtää näin mobiilipelissä napattuja Pokémoneja Switchille. Siirretyt Pokémonit löytyvät tämän jälkeen pelimaailman Go Park Complex -alueelta, joka toimii eräänlaisena tallina.

Pokémonien siirtämisessä on kuitenkin yksi ylimääräinen vaihe. Käyttääkseen siirrettyä Pokémonia, se täytyy ensin löytää oikeasta Go Parkista ja pyydystää uudelleen.

Go Parkeja on pelissä 20 ja jokaisessa voi pitää jopa 50 Pokémonia. Vielä ei tiedetä, kuinka paljon lisähaasteita Pokémonien etsiminen ja pyydystäminen Go Park -alueelta lopulta tuottaa.

Hyvä uutinen on kuitenkin, että Let’s Go -peleihin voi siirtää Pokémoneja kenen tahansa Pokémon Go -tililtä, kunhan se vain yhdistetään Switchiin. Näin pelaaja voi saada Pokémoneja pelattavaksi vaikka kavereilta tai perheejäseniltä.

Let’s Go Pikachu ja Let’s Go Eevee ilmestyvät 16. marraskuuta Nintendo Switchille.

Lue koko artikkeli: https://muropaketti.com/pelit/pokemon-gon-taskuhirviot-siirtyvat-tuleviin-nintendo-peleihin-mutta-ne-taytyy-pyydystaa-uudelleen/

Aiheeseen liittyvät artikkelit