Outer Wilds -kehittäjä: “Peliteollisuuden erilaiset monopoliasemat on murskattava.”

Mobius Digital -studion luova johtaja haluaa rikkoa peliteollisuuden monopoliasemat.

Arvostetun Outer Wilds -pelin kehittäneen Mobius Digital -studion luova johtaja Loan Verneau on kertonut haastattelussa siitä, kuinka peliteollisuutta määrittelevät erilaiset monopoliasemat. Näitä ovat esimerkiksi kehitystyökalut ja alustat.

“Olen opiskellut taloustiedettä sen verran, että tiedän monopolin olevan todella ongelmallista pelaajille ja kehittäjille”, Vernon sanoo.

Hän haluaa rikkoa monopolit, ja nähdä todellista kilpailua peliteollisuuden jokaisella osa-alueella.

“Pelikehittäjät löytävät huomattavasti helpommin kuluttajia, kun meillä on kilpailua alustojen, julkaisijoiden ja jakelijoiden kanssa”, Vernon lataa.

Vernon näkee erilaiset kuukausimaksulliset pelipalvelut sellaisena asiana, joka tulee muokkaamaan peliteollisuutta merkittävällä tavalla.

Outer Wilds oli alkujaan saatavilla vain Xbox One -konsolille, ja se on tarjolla Xbox Game Pass -palvelussa. Verneau kehuu kuukausimaksullisia pelipalveluita, sillä niiden ansiosta monet pelaajat, jotka eivät tienneet Outer Wildsistä mitään, pääsivät pelin äärelle.

“Kuukausimaksulliset pelipalvelut tulevat aiheuttamaan suuria mullistuksia peliteollisuudessa samalla tapaa, kuin tällaiset palvelut ovat muokanneet TV- ja elokuvamaailmaa. Pelipalveluiden ansiosta markkinoille saapuu aiempaa kummallisempia ja omaperäisiä pelejä, joiden yksittäinen julkaisu olisi todella riskialtista”, Vernon jatkaa.

Muropaketin arvostelun mukaan Outer Wilds on viiden tähden avaruusseikkailu.

Asiasta uutisoi Games Industry -sivusto.

Lue koko artikkeli: https://muropaketti.com/pelit/outer-wilds-kehittaja-peliteollisuuden-erilaiset-monopoliasemat-on-murskattava/

Aiheeseen liittyvät artikkelit