Ylistetystä Possessor-tieteiskauhuelokuvasta julkaistiin lapsilta kielletty traileri

Brandon ”Davidin poika” Cronenbergin Possessor-elokuva on kerännyt lähes pelkästään kehuvia arvioita.

NEON on julkaissut ensimmäisen teaser-trailerin Brandon Cronenbergin ohjaamasta Possessor-scifi-kauhuelokuvasta, jonka pääosassa nähdään Andrea Riseborough. Mainospätkä on niin sanottu red band -traileri, eli se on kielletty perheen pienimmiltä.

Cronenbergin ohjaama ja käsikirjoittama Possessor sai maailmanensi-iltansa tammikuussa Sundancen elokuvajuhlilla. Possessor on kerännyt lähes pelkästään kehuvia arvioita, sillä esimerkiksi Rotten Tomatoes -sivuston mukaan elokuvan nähneistä kriitikoista siitä on pitänyt huimat 93 prosenttia.

Elokuva kertoo Riseborough’n esittämästä Tasya Vosista, joka työskentelee salaperäiselle organisaatiolle, joka käyttää aivoimplanttiteknologiaa ottaakseen ihmisten kehot hallintaansa ja suorittaen niiden avulla palkkamurhia.

Riseborough’n lisäksi leffassa nähdään muun muassa Christopher Abbott, Rossif Sutherland, Tuppence Middleton, Sean Bean ja Jennifer Jason Leigh.

Possessor-elokuvan ensi-ilta ei ole vielä selvillä.

Lue koko artikkeli: https://muropaketti.com/elokuvat/ylistetysta-possessor-tieteiskauhuelokuvasta-julkaistiin-lapsilta-kielletty-traileri/

Aiheeseen liittyvät artikkelit