The Last Duel -julisteet esittelevät Matt Damonin ja Gladiaattori-ohjaaja Ridley Scottin uuden elokuvan avainhahmot

Ridley Scottin historiallinen draama saapuu teattereihin lokakuussa.

20th Century Studios on julkaissut päähenkilöitä esitteleviä hahmojulisteita Ridley Scottin The Last Duel -elokuvasta. Sen pääosaroolit näyttelevät Jodie Comer, Adam Driver, Matt Damon ja Ben Affleck. Käsikirjoituksen ovat rustanneet Damon, Affleck ja Nicole Holofcener.

Historiallinen draama sai maailmanensi-iltansa pari viikkoa sitten Venetsian elokuvajuhlilla. Arviot ovat olleet pääosin kehuvia. Metacritic-sivuston kriitikkoarvostelujen keskiarvo on tällä hetkellä 61 / 100. Rotten Tomatoesin puolella näkemästään on pitänyt 69 prosenttia kriitikoista.

Tositapahtumiin pohjaavassa elokuvassa esiintyvät myös muun muassa Harriet Walter, Nathaniel Parker, Sam Hazeldine ja Michael McElhatton.

Elokuva kertoo kahdesta ranskalaisritarista, jotka ovat parhaat ystävykset. Välit kuitenkin tulehtuvat, kun toinen syyttää ystäväänsä vaimonsa raiskaamisesta. Kaksikko päätyy elokuvan nimen mukaisesti viimeiseen kaksintaisteluun.

The Last Duel saa ensi-iltansa 15 lokakuuta.

Lue koko artikkeli: https://muropaketti.com/elokuvat/the-last-duel-julisteet-esittelevat-matt-damonin-ja-gladiaattori-ohjaaja-ridley-scottin-uuden-elokuvan-avainhahmot/

Aiheeseen liittyvät artikkelit