Pleikkarin yksinoikeusaika jää Call of Duty: Black Ops 4:ssä lyhyeen

Call of Duty: Black Ops 4:n laajennukset ja tapahtumat saapuvat jälleen PlayStation 4:lle ennen muita alustoja. Yksinoikeusaikaa on kuitenkin lyhennetty tuntuvasti.

Call of Duty -pelien laajennukset ja muu pelisisältö on jo useamman vuoden ajan saapunut PlayStation 4:lle ennen pelin PC- ja Xbox One -versioita. Tyypillisesti yksinoikeusaika on ollut neljä viikkoa, mutta GameSpotin mukaan asiaan on nyt tulossa merkittävä muutos.

Lokakuussa ilmestyvän Call of Duty: Black Ops 4:n kohdalla Activisionilla ja Sonylla on yhä yksinoikeussopimus, mutta se poikkeaa aiemmasta. Black Ops 4:n lisäsisältö saapuu PlayStation 4:lle vain viikkoa ennen muita alustoja. Aiempi kuukauden odotus on siis historiaa.

Viikon yksinoikeus koskee Black Ops 4:n kaikkea sisältöä, eli laajennusten ohella myös pelitapahtumia.

Yksinoikeuden lyhentäminen sopii yhteen sen kanssa, että Muropaketin haastattelussa kehittäjät kertoivat panostavansa Black Ops 4:ssä entistä enemmän myös PC-versioon. Ei siis mikään ihme, että kaikki sisältö halutaan tarjota myös PC-pelaajille entistä nopeammin.

Black Ops 4 ilmestyy 12. lokakuuta PC:lle, Xbox Onelle ja PlayStation 4:lle. Peli saa jo marraskuussa uuden Nuketown-moninpelikartan, ja joulukuussa siihen on luvattu lisätä uusia pelihahmoja.

Lue koko artikkeli: https://muropaketti.com/pelit/pleikkarin-yksinoikeusaika-jaa-call-of-duty-black-ops-4ssa-lyhyeen/

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Kuva:
Netflix paljasti ensi vuonna ilmestyvän The ...
Kuvat: 2-vuotias God of War inspiroi upeaa fanitai...
Fallout 76:tta pääsee betatestaamaan tänään järkev...