1980-luvun suosikkisarja saa jatkoa Netflixissä 35 vuoden odotuksen jälkeen – ”Kunnioitamme aikaisemmin tehtyjä jaksoja”

Ohjaaja-käsikirjoittaja-joka-paikan-höylä Kevin Smith on tekemässä Netflixille uutta sarjaa Eternian sankareista.

Alkuperäinen He-Man and the Masters of the Universe -sarja pyöri Yhdysvalloissa vuosina 1983-1985. Senkin jälkeen maailman vahvin mies on televisiossa esiintynyt, mutta eri tulkintojen muodossa.

Nyt Kevin Smith on kuitenkin vahvistanut, että hänen tuleva Netflix-sarjansa on nimenomaan jatkoa 80-luvun lämminhenkiselle ja ah, niin opettavaiselle animaatiolle.

”Me kunnioitamme sitä, mitä aikaisemmin julkaistiin. Ensimmäinen uusi jaksomme on suunniteltu niin, että se tuntuu kuin uudelta jaksolta klassiseen sarjaan”, Smith on luvannut Comicbook.comin mukaan.

Vielä ei ole tiedossa, milloin Masters of the Universe: Revelationin ensimmäinen kausi Netflixissä julkaistaan, mutta sarjan tekeminen on kuulemma jatkunut koronaviruksestakin huolimatta.

Lue koko artikkeli: https://muropaketti.com/elokuvat/elokuvauutiset/1980-luvun-suosikkisarja-saa-jatkoa-netflixissa-35-vuoden-odotuksen-jalkeen-kunnioitamme-aikaisemmin-tehtyja-jaksoja/

Aiheeseen liittyvät artikkelit