Spoilerivaroitus! Shadow of the Tomb Raiderin viimeinen kohtaus vaihdettiin juuri ennen julkaisua

Shadow of the Tomb Raiderin pelaajat ovat löytäneet pelin piilotetun kohtauksen, joka poistettiin julkaisupäivityksessä.

Reilu viikko sitten ilmestynyt Shadow of the Tomb Raider sai monien muiden pelien tapaan ehti julkaisupäivänä päivityksen, joka teki viime silauksia odotettuun peliin. Kaikki pelaajat eivät kuitenkaan ole päivitystä ladanneet, ja näin paljastui, että pelin loppua muutettiin viime hetkellä.

Eurogamer kertoo, että osa pelaajista on siis nähnyt pelin läpäistyään poikkeavan kohtauksen lopputekstien jälkeen. Julkaisija Square Enix on myös vahvistanut, että kohtausta todella muutettiin ennen julkaisua, ja kehittäjät kokeilivat useampia vaihtoehtoja viimeiseksi kohtaukseksi.

Poistetussa kohtauksessa Lara Croft saa pelin tapahtumien jälkeen kirjeen, joka näyttää paljastavan, mihin suuntaan pelisarja on seuraavaksi menossa. Eurogamerin julkaisemassa kuvassa voi nähdä kirjeen lähettäjän kohdalla nimen Jacqueline Natla, jonka sarjan pitkäaikaiset fanit varmasti tunnistavat.

Natla muistetaan vanhemmista Tomb Raider -peleistä Lara Croftin vihollisena. Näyttää siltä, että kehittäjästudio Eidos Montreal ja Square Enix aikoivat paljastaa Shadow of the Tomb Raiderin lopussa Natlan tulemisen mukaan uusittuun pelisarjaan, mutta muuttivat mieltään ennen julkaisua. Vain tulevaisuus näyttää, tullaanko Natlaa seuraavissa peleissä näkemään, mutta todennäköiseltä se vaikuttaa.

Shadow of the Tomb Raider on saatavilla PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja PC:lle. Alta voit lukea Muropaketin arvion pelistä.

Arvostelu: Shadow of the Tomb Raiderissa parasta on Lara Croftin tarina, haudat ja upea maailma

Aiheeseen liittyvät artikkelit