”Tyttöjen koskettelu Switchin näytöllä on kivaa” – Länsimaissa kielletty pelisarja siirtyy nyt Nintendolle

Aiemmin tänä vuonna Omega Labyrinth Z -tissiroolipelin julkaisu estettiin Pohjois-Amerikassa ja Euroopassa. Nyt pelisarja siirtyykin seuraavan osan myötä Nintendolle, Switch-konsolin kosketusnäytön takia.

Japanilainen, äärimmäisen seksistinen pelisarja Omega Labyrinth saa vielä jatkoa, kertoo Siliconera. Pelisarjan edellisen osan, Omega Labyrinth Z:n oli määrä ilmestyä länsimaissa tänä vuonna, mutta lopulta Sony Europe ja Sony America estivät molemmat sen julkaisun.

PlayStation Vitalla aloittanut sarja ei kuitenkaan anna periksi, vaan jatkaa matkaansa Nintendolle. Tuottaja Yosuke Uchida on antanut myös suorasanaisen lausunnon siitä, miksi peli julkaistaan uudelle alustalle.

”Omega Labyrinth -sarja ilmestyi alunperin PS Vitalla, koska sillä pelajaat saattoivat koskettaa tyttöjä suoraan kosketusnäytöllä ja pitää hauskaa sen kanssa”, Uchida kertoo. ”Nintendo Switchillä voi käsikonsolimoodissa yhä koskettaa tyttöjä, joten siksi valitsimme Switchin.”

Omega Labyrinth -sarjassa pelataan nuorilla anime-tytöillä, jotka voivat erikoisvoimillaan esimerkiksi suurentaa rintojensa kokoa. Pelisarjassa on myös nähty esimerkiksi esineitä, joita pitää hieroa rintojen välissä voimien saavuttamiseksi. Ei siis mikään ihme, että edellinen peli ehdittiin kieltää useammassa maassa, ennen kuin sen julkaisu peruttiin. Isossa-Britanniassa huomiota kiinnitettiin esimerkiksi siihen, kuinka peli seksualisoi alaikäisiä hahmoja.

Pelisarjan uusi osa Omega Labyrinth Life ilmestyy Nintendo Switchille vuonna 2019, ainakin Japanissa. Tarkkoja tietoja julkaisumaista ei vielä ole paljastettu.

Aiheeseen liittyvät artikkelit