Netflixin uutuudet viikolla 39: Tulossa mm. Green Room -ohjaajan häiriinnyttävä jännäri ja aikamatkustuksella sarjamurhaajaa jahtaava Somewhere Between

Tällä viikolla Netflixin ohjelmistoon tulee kaksi kiinnostavaa jännäriä: Green Room -ohjaajan Hold the Dark, jonka pääosissa nähdään muun muassa Jeffrey Wright ja Alexander Skarsgård, sekä Paula Pattonin tähdittämä scifisarja Somewhere Between, missä koitetaan pysäyttää sarjamurhaajaa aikamatkustuksen avulla.

Hold the Dark – 28. syyskuuta
Luonnontutkija lähtee syrjäiseen alaskalaiskylään tutkimaan susien kaappaaman pojan tapausta ja joutuu riipaisevan arvoituksen vietäväksi. Jeremy Saulnierin (Green Room) ohjaaman jännärin keskeisissä rooleissa nähdään Jeffrey Wright, Alexander Skarsgård, James Badge Dale ja Riley Keough.

Jack Whitehall: Matkalla isän kanssa, kausi 2 – 28. syyskuuta
Toisella kaudella Jack ja hänen ei-niin-seikkailuhenkinen isänsä Michael kohtaavat Euroopan. Kohteenaan heillä ovat muun muassa Baijerin Alpit, Istanbul, Budapest, Romania, Moldova ja Ukraina.

Meksiko: Tosielämän kauniit ja rohkeat (Made in Mexico), kausi 1 – 28. syyskuuta
Realitysarjassa tutustutaan Mexico Cityn seurapiirien ylelliseen elämään ja maahanmuuttajiin, jotka kärkkyvät paikkoja yläluokan ekslusiivisessa hierarkiassa.

Somewhere Between, kausi 1 – 28. syyskuuta
Uutistuottaja saa tilaisuuden mennä ajassa taaksepäin ja pysäyttää sarjamurhaajan. Jos hän epäonnistuu, hän ei enää ikinä saa nähdä tytärtään. Amerikkalaisen tieteisjännärin keskeisissä rooleissa nähdään Paula Patton, Devon Sawa ja JR Bourne.

Chef’s Table, osa 5 – 28. syyskuuta
Tällä kaudella tavataan neljä innovatiivista kokkia, jotka ravistelevat Philadelphian, Istanbulin, Bangkokin ja Barcelonan ruokakulttuureja.

Kaksi Kataloniaa – 28. syyskuuta
Dokumenttielokuvassa vastakkaisia ideologioita kannattavat lainsäätäjät ja aktivistit puhuvat Katalonian politiikan monimutkaisuudesta ja Espanjaan kuuluvan alueen itsenäisyyskamppailusta.

Forest of Piano, kausi 1 – 28. syyskuuta
Inspiroivassa animesarjassa Kai varttuu soittaen metsään jätettyä vanhaa pianoa. Shuhein isä taas on kuuluisa pianisti. Pojat tapaavat sattumalta, mikä muuttaa molempien elämän ja musiikin.

Tiedot pohjautuvat Netflixiltä saatuun infoon ja muutokset ovat mahdollisia.

Lue koko artikkeli: https://muropaketti.com/elokuvat/netflixin-uutuudet-viikolla-39-tulossa-mm-green-room-ohjaajan-hairiinnyttava-jannari-ja-aikamatkustuksella-sarjamurhaajaa-jahtaava-somewhere-between/

Aiheeseen liittyvät artikkelit