Red Dead Online laittaa naamarit päähän Halloweenin kunniaksi

Red Dead Onlinen pelaajilla on uusia haasteita suoritettavana, sillä Rockstar on paljastanut Philip Carlierin olevan se uusin Legendary Bounty. Etsintäkuulutusjuliste on nähtävissä paikallisessa sheriffin toimistossa. Tehtävän voi myös halutessaan pelata uudestaankin korkeammalla vaikeustasolla.

Madam Nazarilla on tarjolla uusia naamareita Halloweenin kunniaksi rajoitetun ajan. Niin ikään jossakin kolmessa Specialist Rolessa oleva saa ilmaiseksi naamarin.

Club Rank 10 saavuttaneille Outlaw Pass -pelaajille on tarjolla erityinen versio Freak Maskista, ja Rank 20 saavuttaneet saavat sitten oman version Horror Maskista. Ennen 12. joulukuuta palveluun kirjautuvat saavat oman Slaughter Mask.

Tämän viikon Free Aim Series on Make It Count, ja pelaajien on käytettävä ainoastaan jousta, nuolia ja heittoveitsiä.

Red Dead Onlineen tällä viikolla suuntaavat saavat lisäksi ylimääräiset 2000 Club XP:tä ja 30% ”buustin” kokemuspisteiden keräämiseen Wheeler, Rawson & Co. Clubissa. Outlaw Passissa on tietysti myös tarjolla uutta tekemistä.

Red Dead Onlineen ennen 4. marraskuuta kirjautuvat PS Plus -jäsenet saavat aivan erityisen version Killiman Vestista, ja Social Clubinsa Twitch Primeen yhdistävät saavat ilmaiseksi Bounty Hunter -luvan.

Red Dead Redemption 2
Red Dead Redemption 2Red Dead Redemption 2

Katsot

Preview 10s
Next 10s

Mainosta

Lue koko artikkeli: https://www.gamereactor.fi/uutiset/693353/Red+Dead+Online+laittaa+naamarit+paahan+Halloweenin+kunniaksi/?rs=rss

Aiheeseen liittyvät artikkelit