Playstationin isän mielestä VR-kypärät ovat ärsyttäviä

Ken Kutaragi tunnetaan Playstationin isänä, sillä hän on ollut mukana kuvioissa siitä asti, kun kehitteillä oli vielä Super Nintendon lisälaite nimellä Play Station. Lopulta Sony päätti kuitenkin tehdä oman konsolinsa, ja se olikin hyvä idea.

Kutaragi toimi kolmen ensimmäisen Playstationin ja PSP:n pääarkkitehtinä. Sitten Sony päätti siirtyä enemmän PC-arkkitehtuuriin, ja pestin pääarkkitehtinä sai Mark Cerny. Bloombergin haastattelema Ken Kutaragi kertoo mielipiteensä niin VR-kypäristä kuin niin sanotusta metaversestäkin. Kummastakaan hän ei pidä. Metaversessä ei oikein ole ideaa, ja VR-kypärät ovat kömpelöitä.

”Being in the real world is very important, but the metaverse is about making quasi-real in the virtual world, and I can’t see the point of doing it. You would rather be a polished avatar instead of your real self? That’s essentially no different from anonymous messageboard sites.”

”Headsets would isolate you from the real world, and I can’t agree with that. Headsets are simply annoying.”

Playstationin isän mielestä VR-kypärät ovat ärsyttäviä

Kiitokset, VGC

Lue koko artikkeli: https://www.gamereactor.fi/uutiset/918443/Playstationin+isan+mielesta+VRkyparat+ovat+arsyttavia/?rs=rss

Aiheeseen liittyvät artikkelit