MSI ottaa kontaktia pelaavaan kansaan Assembly Winterissa

Tänä viikonloppuna Helsingin Messukuskuksessa on menossa ”assyt”, eli Assembly Winter 2020. Painopiste tuntuu tänä talvena olevan varsinkin e-urheilussa, suoratoistolähetyksissä ja erilaisissa turnauksissa.

Paikalla on myös useita näytteilleasettajia, ja näistä yksi on komponenteistaan ja muusta PC-raudastaan tunnettu MSI. Gamereactorille tarjontaa oli esittelemässä Marketing & Communication Officer Amanda Sleze.

MSI:lle keskeistä viikonlopun ”assyilla” on selvästi olla yhteydessä pelaavaan kansaan. Heidän loosissaan on vapaasti pelattavissa olevia pelipisteitä, joissa havainnollistetaan ennen kaikkea yhteistyössä Nvidian kanssa MSI:n RTX On -grafiikkakortin tehoja. Kotimainen Control herää aivan uuteen loistoon, samoin kuin Call of Duty: Modern Warfare.

Paikan päällä on komponenttien ohella valmiiksi koottuja tietokoneita, joita voi halutessaan ostaa viereisestä Jimm’sin pisteestä, jonka kanssa MSI tekee yhteistyötä. Näytillä olevat Jimm’sin pelikoneet ovat Azure Dragon, White Tiger ja Black Tortoise.

Viikonlopun aikana paikan päällä MSI:n pisteellä on Call of Dutyn 3v3-turnauksia, jossa on palkintona t-paitoja ja muita puseroita. Ja jos oikein hyvin erottuu joukosta, voi palkinnoksi saada kuulokemikrofonia ja hiirtäkin. Poseeraamalla maskotti Luckyn vieressä Instagramissa (#msilucky) voi sitten voittaa palkintoja turnausten ohella.

PC-pelaamisen oheistuotteista paikan päällä huomiota herättävät Vigor GK50 Low Profile (95 euroa) -näppäimistö, joka tuntuu sormien alla naputellessa erittäin miellyttävältä. Korville laitetaan Immerse GH30 -luurit (50 euroa), ja hiirenä on Clutch GM50 (50 euroa). Kaikki tietenkin hohtaa sateenkaaren väreissä, joka kieltämättä tuo ihan omanlaisensa tuunatun tunnelman PC-pelaamiseen.

Assembly Winter 2020 päättyy huomenna sunnuntaina 23. helmikuuta.

Control
Control
ControlControl
ControlControl

Lue koko artikkeli: https://www.gamereactor.fi/uutiset/728143/MSI+ottaa+kontaktia+pelaavaan+kansaan+Assembly+Winterissa/?rs=rss

Aiheeseen liittyvät artikkelit