Christopher Nolanilla tiukat vaatimukset uudelle elokuvalleen Universalin tallissa

Ohjaaja Christopher Nolan on suuri fani perinteiselle elokuvissa käymiselle. Kun Warner Bros. päätti julkaista uudet elokuvansa myös suoratoistopalvelu HBO Maxilla, oli aika lähteä nostelemaan.

Hänen uusin tarinansa käsittelee toisen maailmansodan ajan atomipommin isää J. Robert Oppenheimeria. Studiona on Universal, mutta vasta varsin kovien vaatimusten hyväksymisen jälkeen. The Hollywood Reporterin mukaan Nolan halusi 100 miljoonan dollarin budjetin, ja lisäksi täyden taiteellisen vapauden, mukavan osuuden tuotoista ja lupauksen siitä, ettei studio saa julkaista toista elokuvaa kolme viikkoa ennen ja jälkeen hänen leffansa ensi-illan.

”total creative control, 20 percent of first-dollar gross, and a blackout period from which the studio wherein the company would not release another movie three weeks before or three weeks after his release”

Lisäksi elokuvissa yksinoikeuden on oltava 100 päivää. Esimerkiksi Disneyllä se elokuvissa pitämisen aika on 45 päivää leffassa Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings.

Tarjouskisassa olivat mukana myös Apple ja Sony, mutta Universal oli valmis Nolanin kaikkiin vaatimuksiin.

Christopher Nolanilla tiukat vaatimukset uudelle elokuvalleen Universalin tallissa

Lue koko artikkeli: https://www.gamereactor.fi/uutiset/885003/Christopher+Nolanilla+tiukat+vaatimukset+uudelle+elokuvalleen+Universalin+tallissa/?rs=rss

Aiheeseen liittyvät artikkelit