Luvassa runsaasti lisää Marvel-pelejä? PS4:n Spider-Mania verrataan MCU-leffat käynnistäneeseen Iron Maniin

Ennätyksiä rikkoneen Marvel’s Spider-Man -pelin odotetaan avaavan uuden aikakauden Marvelin supersankaripeleille.

Syyskuun alussa ilmestynyt Marvel’s Spider-Man on jo nyt kohonnut yhdeksi vuoden kehutuimmista peleistä, ja kuten aiemmin kerroimme, on siitä myös tullut Sonyn historian nopeimmin myynyt yksinoikeuspeli. Insomaniac Gamesin kehittämän pelin puhutaankin jo nyt poikivan pian myös seuraajia.

Kuten DualShockers kertoo, on Marvel Gamesin luova johtaja allekirjoittanut Marvel’s Spider-Manin ohjaajan Bryan Intiharin näkemyksen siitä, että uusi peli on kuin ”Marvel-pelien Iron Man”.

”Juuri näin näemme asian”, toteaa luova johtaja Bill Rosemann Twitterissä.

Iron Man -elokuva (2008) käynnisti kymmenen vuotta sitten koko Marvel Cinematic Universe -elokuvasarjan, jossa on tähän mennessä ilmestynyt jo 20 elokuvaa. Intiharin ja Rosemannin viittaus elokuvaan merkitsee todennäköisesti sitä, että Marvel’s Spider-Manin suunnitellaan avaavan samankaltaisen pelien jatkumon kuin MCU on ollut elokuvien puolella.

Tulevista Marvel-peleistä on toistaiseksi tarjolla niukasti tietoa, mutta uusista Tomb Raider -peleistä tunnetun Crystal Dynamics -studion tiedetään kehittävän parhaillaan omaa Avengers-peliään. Luultavaa olisi, että myös Insomniac Games jatkaisi Marvel’s Spider-Manin jälkeen joko suoralla jatko-osalla tai muulla supersankaripelillä, mutta mitään ei toistaiseksi ole julkistettu.

Lue koko artikkeli: https://muropaketti.com/pelit/luvassa-runsaasti-lisaa-marvel-peleja-ps4n-spider-mania-verrataan-mcu-leffat-kaynnistaneeseen-iron-maniin/

Aiheeseen liittyvät artikkelit