The Last of Us: Part II näyttää olevan parhaat arvosanat saanut Playstation 4 -yksinoikeus

Katsot

Preview 10s
Next 10s

Mainosta

The Last of Us: Part II on viihtynyt monestakin syystä otsikoissa noin kuukauden ajan. Peli julkaistaan 19. kesäkuuta, mutta arvioita on jo nyt linjoilla melkoinen tukku. Teos näyttää olevan hyvä, ja Gamereactorin arvion voi lukea täällä. Itse asiassa vaikuttaa siltä, että The Last of Us: Part II on keskimäärin parhaimmat arvosanat pokannut Playstation 4:n yksinoikeuspeli.

Metacriticin mukaan The Last of Us: Part II on saanut arvosanan 96/100. Esimerkiksi Rockstarin Red Dead Redemption 2:n arvosana on 97 Playstation 4:llä, ja Grand Theft Auto V:n samaten. Nämä ovat kuitenkin molemmat niin sanottuja monialustapelejä.

Yksinoikeuspeleistä esimerkiksi God of War (94), Uncharted 4: A Thief’s End (93), Bloodborne (92), Shadow of the Colossus (91) ja Spider-Man (87) saivat aikoinaan kaikki alhaisemman Metacriticin arvosanan kuin The Last of Us: Part II.

Kunhan peli julkaistaan niin on odotettavissa, että käyttäjäarvosanojen keskiarvo ei ole yhtä korkea kuin nyt saatu arvosana.

The Last of Us: Part II

Lue koko artikkeli: https://www.gamereactor.fi/uutiset/758663/The+Last+of+Us+Part+II+nayttaa+olevan+parhaat+arvosanat+saanut+Playstation+4+yksinoikeus/?rs=rss

Aiheeseen liittyvät artikkelit