Meneekö hermot reistaileviin tulostimiin? – Tule testaamaan fiksua HP+-palvelua

Kuluttajille ja pienyrittäjille tarkoitettu HP+-palvelu tekee tulostamisesta helpompaa, luotettavampaa ja ympäristöystävällisempää. Hae nyt mukaan HP+:n testaajaksi ja nappaa palkkioksi HP OfficeJet Pro 9012e -tulostin.

Pilvipohjainen tulostusratkaisu HP+ tuo uuden ja entistä helpomman tulostamisen kaikkien niiden ulottuville, jotka ovat kyllästyneet kaapelirumbaan, yhteysongelmien setvimiseen ja suojausasetusten määrittelemiseen. Monet suositut HP-tulostinmallit ovat saatavilla monipuolisina *HP+-versioina, eikä niihin liity muita kustannuksia kuin tulostimen ostohinta.

HP+-mallina hankittu laite on edullisempi, ja siihen kuuluvat ominaisuudet tekevät tulostamisesta kaikin puolin fiksumpaa. Yhteysongelmista ei tarvitse murehtia, sillä Smart Cloud Resiliencen ansiosta HP+-tulostimet havaitsevat ja korjaavat ne automaattisesti. Smart Security puolestaan estää hakkerien ja haittaohjelmien pääsyn tulostimeen​.

HP:n OfficeJet Pro 9012e on älytulostin, jolla voi tulostaa, kopioida, skannata ja lähettää fakseja. Tulostin on mahdollista liittää mobiililaitteeseen, josta voit tulostaa suoraan. Tulostiin sopii parhaiten kotiin ja pienyrityksiin.

 

Muita HP+:n etuja ovat mm. yksityinen nouto, mikä mahdollistaa tulostamisen nyt ja tulosteen vapauttamisen vasta kun olet itse tulostimen ääressä. Etätulostus onnistuu verkon yli käytännössä mistä tahansa ja millä tahansa mobiililaitteella tai tietokoneella. Tulostimen tietojen valvonta ja tilausten hallinta sujuu vaivattomasti Smart Dashboard -ohjauspaneelin kautta.

Tarjolla edistyksellisiä lisäominaisuuksia

HP+ sisältää yhden vuoden HP-lisätakuun palvelua käyttäville laitteille, Smart Advance -ominaisuudet Smart App -sovelluksessa 24 kuukaudeksi sekä kuuden kuukauden **Instant Ink -väriaineiden kotiintoimituspalvelun.

Instant Ink -palvelussa tulostin havaitsee itse, kun tulostusvärit ovat ehtymässä, ja uudet tarvikkeet tulevat kotiin automaattisesti ennen kuin niitä tarvitsee vaihtaa. Tyhjät muste- ja värikasetit palautetaan ilmaisessa palautuskuoressa HP:lle, joka kierrättää ne vastuullisesti uusien kasettien raaka-aineeksi.

HP+-palvelu tekee tulostamisesta helppoa. Tulostin korjaa itsenäisesti mahdolliset yhteysongelmat ja lähettää mustetilauksen, kun väriaine on loppumassa.

HP OfficeJet Pro 9012 All-in-One -tulostin tarjoaa nopeaa kopiointia, kaksipuolista tulostusta ja skannausta värikosketusnäytöltä yhdessä kompaktissa paketissa. Tämä pieni ja tehokas toimistotulostin säästää aikaasi Smart Tasks -pikakuvakkeilla unohtamatta monipuolisia etätulostamismahdollisuuksia.

*HP LaserJet M200e-, HP OfficeJet Pro 8000e- ja 9000e-, DeskJet 2700e- ja 4100e- sekä ENVY 6000e- ja 6400e-mallistot

**Ilmaisjakson jälkeen Instant Ink -tilaus maksaa valitun palvelukokonaisuuden verran alkaen 0,99 e/kk sisältäen 15 sivun kuukausitulostuksen.

 

HP+:sta kiinnostuneilla on ainutlaatuinen mahdollisuus päästä kokeilemaan uutta palvelua.

Täyttämällä hakulomakkeen voit hakea HP+-testaajaksi, joka saa käyttöönsä HP OfficeJet Pro 9012e  -tulostimen (arvo 220 €) ja HP+-palvelun.

Testaajiksi haetaan henkilöä, jolle tulostin on tärkeä työväline tai hän on muuten aktiivinen tulostaja. Valittu testaaja sitoutuu testaamaan HP+-palvelua heinäkuun 2021 ajan, jonka jälkeen hän raportoi kokemuksistaan Otavamedialle.

Palkkioksi testirupeamasta testaaja saa käytössään olleen tulostimen omakseen.

    Olen täysi-ikäinen, tutustunut arvonnan sääntöihin ja Otavamedia Oy:n rekisteriselosteeseen, (katso erityisesti kohta 16.). Vastanneiden nimi- ja osoitetietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti.

jQuery(document).bind(’gform_post_render’, function(event, formId, currentPage){if(formId == 121) {jQuery(’#input_121_2’).mask(’(999) 999-9999’).bind(’keypress’, function(e){if(e.which == 13){jQuery(this).blur();} } );} } );jQuery(document).bind(’gform_post_conditional_logic’, function(event, formId, fields, isInit){} ); jQuery(document).ready(function(){jQuery(document).trigger(’gform_post_render’, [121, 1]) } );

Tutustu lisää HP+-palveluun!

Lue koko artikkeli: https://muropaketti.com/yleinen/meneeko-hermot-reistaileviin-tulostimiin-tule-testaamaan-fiksua-hp-palvelua/

Aiheeseen liittyvät artikkelit