People Can Fly, työn alla kolmannen persoonan verkkoräiskintä

Puolalainen People Can Fly muistetaan esimerkiksi pelistään Outriders. Se seuraava projekti Project Dagger on jo aloitettu, ja julkaisijana toimii Take Two.

Nyt sitten on saatu vihjeitä työpaikkailmoituksista. Avoinna on yli 70 työpaikkaa, ja yksi niistä on käsikirjoittaja, joka työnä on avustaa vetoavan oman tarinasisällön tuottamisessa (”in the development of compelling original story content”). Toinen paikka on AI Designer eli tekoälysuunnittelija, jolla pitäisi olla kokemusta AAA-tason lyömäaseisiin painottuvasta kolmannen persoonan menosta (”experience shipping AAA third-person melee combat titles”). Kysymys on selvästi verkkopelistä, sillä Senior Combat Designerilla eli vanhemmalla taistelumekaniikan suunnittelijalla pitäisi olla kattava kokemus toiminnallisista verkkopeleistä (”extensive experience with online action games”). Kaiken kaikkiaan tulossa on siis varmaan melko tavalla samanlaista peliä kuin Outriders.

Ei ole tietoa, koska Project Dagger julkistetaan. Mutta ehkä joulukuun The Game Awards -gaalassa? Aina saa toivoa.

People Can Fly, työn alla kolmannen persoonan verkkoräiskintä

Kiitokset, The Game Post

Lue koko artikkeli: https://www.gamereactor.fi/uutiset/886353/People+Can+Fly+tyon+alla+kolmannen+persoonan+verkkoraiskinta/?rs=rss

Aiheeseen liittyvät artikkelit