Suomipelit

suomipelit.fi_medium.jpgSuomipelit.fi on suomalaisiin peleihin ja ohjelmointiin erikoistunut sivusto. Arvostelemme kaikenlaisia suomalaisia pelejä ja täten annamme niille oikeutettua julkisuutta. Lisäksi sivustolla on tarjolla artikkeleita ohjelmoimisesta ja haastatteluja suomipelimaailmassa vaikuttavista pelintekijöistä. Rekisteröityneet kävijät voivat ottaa osaa myös keskustelualueella käytäviin keskusteluihin. Aiheet vaihtelevat tietokoneista vapaa-aikaan.

Suomipelit.fi on suomalaisille peliharrastajille tarkoitettu sivusto, joka pyrkii toimimaan kommunikointikanavana ja yhteyden rakentajana pelintekijöiden ja pelaajien välillä. Tavoitteenamme on parantaa suomipeliscenen tuntemusta ja ohjata uusia harrastajia alalle. Tähän pyrimme peliarvosteluiden, haastatteluiden, ohjelmointi- ja muiden teknisten opetusartikkeleiden avulla. Tarkoituksena on laajentaa jatkuvasti tarjontaamme siten, että voisimme palvella entistä paremmin myös kokeneempia pelintekijöitä.

Suomipelit.fi on toiminut vuodesta 2001 alkaen vapaaehtoisvoimin, ja tänä aikana saavuttanut vankan ja laajan kannattajakunnan. Vuonna 2004 perustettiin Suomipelit ry muun muassa hoitamaan sivuston raha-asioita, joka lakkautettiin 2010, sivuston siirtyessä uuden ylläpidon alaisuuteen.

Suomipelit sivustosta löytyy myös info päätteinen versio, jonka sisällöntuotanto on vielä kesken. Katso tarkemmin http://www.suomipelit.info/

Pelit

Toimintaidea

Suomipelit.fi pyrkii luomaan suomalaisille pelintekijöille ja pelaajille kommunikointikanavan, jonka kautta pelaajat saavat uusinta tietoa suomipeliscenen tilasta: käynnissä olevista projekteista, ilmestyvistä peleistä yms. Samalla pyrimme jakamaan suomalaisten pelintekijöiden osaamista ja kokemusta yhteiseksi hyödyksi. Pelien tekijät myös saavat sivuston kautta välitöntä palautetta peleistään kävijöiltä. Tärkeintä on yhteisöllisyys, jonka avulla voimme vahvistaa suomalaista peliharrastusta yhä kilpailukykyisemmäksi kiristyvillä markkinoilla.

Kohderyhmä

Suomipelit.fi:ssa käy pääasiassa peleistä ja niiden tekemisestä kiinnostuneita 10-30 -vuotiaita nuoria ja nuoria aikuisia. Valtaosa kävijöistä on miehiä.

 

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Be the first to comment on "Suomipelit"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*