Retropelit.fi

Retropelit-Header-KuvankaappausRetropelit.fi on suomalainen kasvava pelisivusto, joka ylläpitää retropelien henkeä arvostelemalla pääasiallisesti vanhoja 80 ja 90-luvun pelejä.
Retropelit päivittää aktiivisesti laadukkaita artikkeleita ja peliarvosteluita sivustolleen parhaimmista retropeleistä pelien kulta-ajalta, milloin peleissä oli vielä tunnelmaa ja ideaa. Aikanaan, kun laitteistot eivät kyenneet hienoihin tehosteisiin ja grafiikoihin oli pelien pakko olla idealtaan loistavia erottuakseen massasta.
Sivusto ei ole keskittynyt pelkästään tietyille alustoille, vaan artikkeleita julkaistaan monelle eri konsolille ja alustalle, kuten Microsoft DOS, Windows järjestelmät, NES Nintendo Entertainment System 8-bit, SNES Super Nintendo Entertainment System, Sega, Atari, Spectrum, Commodore C-64, Amiga 500 ja moni muu laite. Sivustolla on myös kuvaukset jokaiselle tuon ajan pelikonsolille ja alustalle jotka kertovat yksityiskohtaisesti laitteen historian ja kuvauksen.
Pelit on lajiteltu hyvin omiin kategorioihin ja sivuston hakutoiminnolla sivustolta löytää pelin, kuin pelin. Jos ei löydä, niin ylläpidolle ilmoittamalla peli lisätään sivustolle hyvinkin pian.
Myös kävijät itse voivat vapaasti äänestää pelejä, sekä arvostella niitä omilla kommenteilla. Sivusto ei vaadi käyttäjiltä erillistä rekisteröitymistä kommenointiin tai äänestyksiin, joten kaikki pääsevät mukaan arvosteleen pelejä.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Be the first to comment on "Retropelit.fi"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*