OLED Switchin valmistaminen maksaa Nintendolle $10 enemmän yksiköltä kuin alkuperäisen

Viime viikolla Nintendo julkaisi päivitetyn Switch-mallin, jossa näyttö on vaihtunut OLED-malliseksi yhdessä muiden pienempien päivitysten kera. Laitteen myyntihinnaksi on kaavailtu 350 dollaria, joka on viitisen kymppiä enemmän kuin perus-Switchin hintalapun lukema.

Huomattavaa on, että Bloomberg on todennut OLED-mallin valmistamisen maksavan Nintendolle vain 10 dollaria enemmän yksikköä kohden alkuperäiseen verrattuna. Parannellut ominaisuudet eivät siis kustanna juuri mitään.

Raportin mukaan Samsungin OLED-näyttö maksaa noin 3-5 dollaria per yksikkö, isompi sisäinen tallennustila 3,50 dollaria ja paranneltu telakka lisää muutaman dollarin.

Yleensä uuden konsoliversion korkeampi hinta tarkoittaa enempää ominaisuuksi, mutta Nintendo on selkeästi menossa eri suuntaan. Kun Valve vieläpä juuri äsken julkisti Steam Deckin, joka tuntuisi käyvän sotaan nimen omaan Nintendon kanssa, on pakko miettiä onko pitkään huhuttu Switch Pro todellakin tulossa jossain vaiheessa.

OLED Switchin valmistaminen maksaa Nintendolle enemmän yksiköltä kuin alkuperäisen

Lue koko artikkeli: https://www.gamereactor.fi/uutiset/866903/OLED+Switchin+valmistaminen+maksaa+Nintendolle+10+enemman+yksikolta+kuin+alkuperaisen/?rs=rss

Aiheeseen liittyvät artikkelit