Mando Mondays alkaa tänään! Voita Funko Pop -hahmo The Child!

Katsot

Preview 10s
Next 10s

Mainosta

Nyt Star Wars: The Mandalorianin ystäville koittaa ilon ja onnen maanantait, kun Disneyllä alkaa Mando Mondays. Samalla julkaistaan uusia tuotteita, pelejä ja muuta kivaa säännöllisesti. Kaikki on toki The Mandalorianin hengessä.

Tuotteita pääsee jo tänään ennakkovaraamaan. Mukana on Hasbro Black Series Credit Collection, uusia Funko Pop! -hahmoja (ja voit itse asiassa voittaa tällaisen itsellesi, tarkemmin sanottuna hahmon The Child) ja lisäksi LEGO Star Warsin The Child -rakennussarja. Ja paljon muuta.

Gamereactor on päässyt käsiksi useisiin Star Wars -tuotteisiin. Nyt on aika nopean katsauksen sille, miten saada lisää taikaa elämään. Katso video täällä Gamereactorissa.

Voit voittaa itsellesi Funko Pop! -hahmon The Child. Vastaa kommenttiosiossa seuraavaan kysymykseen.

Millä media-alustalla The Mandalorianin tarina kerrotaan? Onko se elokuva? Onko se TV-sarja? Onko se kirja?

Mando Mondays alkaa tänään! Voita Funko Pop -hahmo The Child!

Gamereactor tekee välillä yhteistyösopimuksen yhteistyökumppanin kanssa, ja tuloksena on yksi tai useampi video kyseisestä tuotteesta. Tämä tarkoittaa, että vaikka videon on tehnyt Gamereactor, ovat ne kuitenkin sponsoroituja, ja lisätietoa voi lukea klikkaamalla yllä olevaa linkkiä. Muista myös, että osallistuaksesi Gamereactorin kilpailuihin, sinun tulee asua joko Tanskassa, Ruotsissa, Norjassa tai Suomessa.

Mando Mondays alkaa tänään! Voita Funko Pop -hahmo The Child!

Lue koko artikkeli: https://www.gamereactor.fi/uutiset/795323/Mando+Mondays+alkaa+tanaan+Voita+Funko+Pop+hahmo+The+Child/?rs=rss

Aiheeseen liittyvät artikkelit