Shiro Games aloittaa uuden indie-merkin, Shiro Unlimitedin

Esimerkiksi Northgardista tuttu kehitystiimi Shiro Games, ilmoitti aloittaneensa uuden julkaisumerkin, joka keskittyy indietuotteisiin. Shiro Unlimited aloittaa toimintansa Shiron 10-vuotisjuhlien kunniaksi.

Ensimmäinen Shiro Unlimitedin julkaisema pelin on Opportunity, jonka on kehittänyt Dimanche Corp, pieni ranskalainen studio, joka koostuu ainoastaan kahdesta tekijästä. Studio on aiemmin tunnettu pelistä nimeltä Puppy Cross. Opportunity on tarinallinen peli, joka on saanut inspiraationsa päivästä, jolloin maa kadotti yhteyden Marsiin lähetettyyn Opportunity-luotaimeen. Pelin ytimenä ovat tutkimusmatkailu ja runous, samalla kun pelaaja ohjaa luotainta Marsista takaisin maahan. Julkaisupäivä pelille ei ole tiedossa.

Muitakin nimikkeitä Shiro Unlimitedin alla on tuloillaan, kuten ainakin yksi manageripeli ja yksi puzzlepeli, joita ei ole vielä virallisesti julkistettu.

Shiro Games aloittaa uuden indie-merkin, Shiro Unlimitedin

Lue koko artikkeli: https://www.gamereactor.fi/uutiset/866613/Shiro+Games+aloittaa+uuden+indiemerkin+Shiro+Unlimitedin/?rs=rss

Aiheeseen liittyvät artikkelit