”Hän oli psykoottinen” – Tänään tv:ssä Batman-elokuva, jonka pääosan esittäjä oli ohjaajalle iso ongelma

Batman

Ei ole mikään salaisuus, että menestys nousi Val Kilmerillä hattuun 1990-luvun alussa. Tästä sai kärsiä myös ohjaaja Joel Schumacher.

Kun Michael Keaton päätti, ettei yhteistyöstä Joel Schumacherin kanssa tulisi mitään, kiinnitettiin vuoden 1995 Batman Foreverin tähdeksi Val Kilmer, joka oli The Doorsin (1991) ja Tombstonen (1993) menestyksen myötä vakuuttunut omasta erinomaisuudestaan.

Schumacher ohjasi vielä vuoden 1997 Batman & Robinin, mutta Kilmerin pesti yön ritarina kesti vain yhden elokuvan ajan. Se tuskin jäi ohjaajaa harmittamaan.

”En ole sanonut, että Val Kilmer oli vaikea tapaus Batman Foreverissa. Olen sanonut että hän oli psykoottinen. […] Val Kilmerin ja Tommy Lee Jonesin ero on egossa. Kun kamera pyörii, Tommy hoitaa hommansa, vaikka hän olisi muuten missä tilassa tahansa. Val on ihan oma lukunsa. Mutta hän oli mahtava Batman”, Schumacher totesi vuonna 2019.

”George aina sanoo, että Batman & Robinin epäonnistuminen oli hänen vikansa. Ei se kyllä ollut”, vuonna 2020 kuollut Schumacher lisäsi.

Batman Forever nähdään tänään Subilla kello 21.00 alkaen. Suomalaisista suoratoistopalveluista elokuvaa ei tällä hetkellä löydy.

Lue koko artikkeli: https://muropaketti.com/elokuvat/elokuvauutiset/han-oli-psykoottinen-tanaan-tvssa-batman-elokuva-jonka-paaosan-esittaja-oli-ohjaajalle-iso-ongelma/

Aiheeseen liittyvät artikkelit