Super Monkey Ball: Banana Mania julkaistaan myös fyysisenä

Sega julkisti Nintendon E3-lähetyksessä pelin Super Monkey Ball: Banana Mania. Nyt ovat tiedossa erityiset digitaaliset ja fyysiset versiot teoksesta.

Digital Deluxe Editionissa tulee mukana neljä DLC-laajennusta, jotka ovat myös erikseen ostettavissa halukkaille. Lisäksi pelin pariin pääsee neljä päivää aikaisemmin. Mukana tulee kuusi klassista hahmojen ”skiniä”, kolme legendaarista konsolien skiniä, 10 tuunausesinettä ja pelin soundtrack. Ennakkoon varaavat saavat vielä 10 erityistä yksinoikeustavaraa.

Fyysisessä versiossa on on mukana 40-sivuinen taidekirja, käännettävä kansilehti ja 10 yksinoikeudellista tavaraa. Tavarat näyttävät olevan samat kuin Digital Deluxe Editionin ennakkoon varaaville tulevat.

Super Monkey Ball: Banana Mania julkaistaan 5. lokakuuta 2021 Nintendo Switchille, PC:lle, PS4:lle, PS5:lle, Xbox Onelle ja Xbox Series X:lle (ja S:lle). Ennakkoon varaaminen on alkanut.

Super Monkey Ball: Banana Mania

Kiitokset, Nintendo Life

Lue koko artikkeli: https://www.gamereactor.fi/uutiset/861253/Super+Monkey+Ball+Banana+Mania+julkaistaan+myos+fyysisena/?rs=rss

Aiheeseen liittyvät artikkelit