Northern Game Summitin päätöspäivä

Päivä avattiin uudella Nordic Game Discovery Contest -pelinkehityskilpailulla, jonka jälkeen siirryttiin jälleen kolmen eri teeman ympärille jaettuun puhujasisältöön. Taidepuolella käsilteltiin mm. pelitaiteen ja elokuvataiteen yhteyttä (Karen Soh) ja taiteen teknisempää puolta esimerkiksi ajoneuvojen pintasuunnittelun osalta (Matthias Develtere). Tuotantolinjalla näytettiin studion perspektiiviä suositun Horizon: Zero Dawnin osalta (Angie Smets, Guerilla) ja miten paljon henkilöitä ja osaamista vaaditaan, että päähenkilö Aloy saadaan eloon.

Päivän päätti odotettu täyspitkä dokumenttielokuva ”The Name Of The Game” pelisuunnittelija Eugene Jarvisin ja suomalaisen Housemarque-pelistudion Nex Machina -projektista ja yhteistyöstä noi yleisemmin.

Paikalla oleville yrityksille ja muille tahoille Kajaanissa riittää tehtävää vielä koko viikonlopun ajaksi verkostoitumisen ja ajanvieton puitteissa, mutta Gamereactor päättää seurannan tähän. Konferenssi järjestettäneen ensi vuonna totuttuun tapaan ja puhujajoukon arvovallan sen kun kasvaessa seuraavan kerran julkistamista jää mielenkiinnolla odottamaan!

Lue koko artikkeli: https://www.gamereactor.fi/uutiset/578903/Northern+Game+Summitin+paatospaiva/?rs=rss

Aiheeseen liittyvät artikkelit