Ohjaaja Joss Whedon kutsuu Gal Gadotia ja Ben Affleckia epäkohteliaiksi

Vuoden 2017 DC Comicsin elokuva Justice League oli monin tavoin pettymys, mikä johtui pitkälti siitä, että loppusuoralla ohjaaja Zack Snyder korvattiin Joss Whedonilla. Uusi ohjaaja teki tarinaan mittavia muutoksia, eikä lopputulos kaikkia miellyttänyt. Gamereactorin arvion voi lukea täältä. Alkuperäinen ohjaaja Zack Snyder sai lopulta tehdä oman versionsa, ja lopputuloksena oli nelituntinen mammutti Zack Snyder’s Justice League.

Myöhemmin maailmalle on tihkunut tietoja siitä, että ohjaaja Joss Whedon kohteli näyttelijöitään huonosti, ja Cyborgina nähdyn Ray Fisherin mukaan Whedonin käytös oli epäammattimaista ja kiusaavaa. Muutama vuosi syytösten jälkeen Whedon on vastannut saamaansa kritiikkiin kieltäen kaiken perättömänä. Hänen mukaansa tilanne oli päinvastoin, sillä Gal Gadot (Wonder Woman), Ray Fisher (Cyborg), Jason Momoa (Aquaman), Ben Affleck (Batman) ja Ezra Miller (The Flash) käyttäytyivät huonosti ollen niitä kaikkein huonoimmin käyttäytyviä, joiden kanssa Whedon on töitä tehnyt.

Täyttä selvyyttä tuskin saadaan, mutta tuskin Whedonia enää nähdään DC Comicsin ohjaajana.

Ohjaaja Joss Whedon kutsuu Gal Gadotia ja Ben Affleckia epäkohteliaiksi

Kiitokset, Vulture

Lue koko artikkeli: https://www.gamereactor.fi/uutiset/917633/Ohjaaja+Joss+Whedon+kutsuu+Gal+Gadotia+ja+Ben+Affleckia+epakohteliaiksi/?rs=rss

Aiheeseen liittyvät artikkelit