Katso alkusyksyn suosituimmat pelit – Nintendo Switch halutuin pelikonsoli

 

Hiljattain julkaistu NHL20 on hintavertailupalvelu Hintaoppaan mukaan alkusyksyn suosituin peli. EA Sportsin tuottama peli julkaistaan vuosittain, ja tänä syksynä peli on saanut odotettuja parannuksia.

Hintaoppaan datasta selviää, että elokuussa ja syyskuun alussa pelaajat ovat olleet erityisen kiinnostuneita myös Forza Horizon 4 -ajopelistä sekä Marvel’s Spider Man -supersankaripelistä. Kymmenen suosituimman pelin listalla roikkuu lisäksi hittipeli Red Dead Redemption 2.

Alkusyksyn suosituimmat pelit Hintaoppassa

1. NHL 20 (PS4)
2. Forza Horizon 4 (Xbox One)
3. Marvel’s Spider Man (PS4)
4. Control (PS4)
5. The Legend of Zelda: Breath of the Wild (Switch)
6. Minecraft – Windows 10 Edition (PC)
7. Cyberpunk 2077 – Collector’s Edition (PS4)
8. FIFA 20 (PS4)
9. Fire Emblem: Three Houses – Limited Edition (Switch)
10. Red Dead Redemption 2 (PS4)

Konsolien suosio kasvussa

Pelien myötä myös kiinnostus pelikonsoleihin on kovassa kasvussa.
Puolueettoman hintavertailupalvelun mukaan pelikonsoleita etsitään yli 40 prosenttia aktiivisemmin kuin viime vuoden vastaavana ajankohtana, eli elokuusta syyskuun puoliväliin.

Alkusyksyn suosituimman pelikonsolin titteliä pitää selvästi Nintendo Switch, jonka Lite-versio julkaistaan 20. syyskuuta.

Nintendo Switch Lite on alkuperäistä pelikonsolia halvempi ja myös tehoiltaan kevyempi vaihtoehto, sillä se on tarkoitettu ainoastaan käsipelikonsoliksi.

Uutuusmalli on jo noussut Hintaoppaan kannettavien pelikonsoleiden ykköseksi.
Toiseksi eniten Hintaoppaasta on etsitty Sony Playstation 4 Pro 1TB -pelikonsolia.

Myös kaksi seuraavaa sijaa menevät Sonylle, kolmanneksi eniten pelaajat ovat kiinnostuneita Sony Playstation 4 Slim 500GB -konsolista ja neljättä sijaa pitää pelikonsolin Sony Playstation Classic klassikkomalli.

Sony on ykkönen myös pelikonsolibrändien luokassa, saaden lähes 45 prosenttia kaikista Hintaoppaan hauista.

Nintendo kamppailee tiukasti kärkipaikasta, sillä lähes 42 prosenttia Hintaoppaan hauista menevät japanilaisvalmistajalle.
Kolmatta sijaa pitää Microsoft, joka valmistaa muun muassa XBox One -konsoleita.

Hintaoppaan pelikilpailu – osallistu ja voita suosikkipelisi

Osallistu Hintaoppaan ja Muropaketin kilpailuun näin:

1. Kerro tämän sivun alalaidassa lomakkeella, minkä kymmenestä suosituimmasta pelistä haluaisit itsellesi.
2. Mene osoitteeseen https://hintaopas.fi/category.php?k=378 ja aseta hintavahti valitsemallesi pelille.
3. Hintaopas näkee vahdin asettamisen jälkeen sähköpostiosoitteesi perusteella, että olet mukana kisassa. Voit voittaa arvonnassa valitsemasi pelin itsellesi.

Kilpailu on voimassa 30.9. asti ja arvonta suoritetaan 1.10. Voittaja saa jutussa listatuista peleistä valitsemansa mallin itselleen. Ilmoitamme voittajalle henkilökohtaisesti.

Hintaopas ja sen mobiilisovellus tarjoavat reaaliaikaista tietoa paitsi eri verkkokauppojen hinnoista ja hinnan muutoksista, myös varastotilanteesta. Lisäksi palvelun avulla voit seurata kaikkien verkkokauppojen päivän parhaita tarjouksia.

Hintaopas-sovellus iOS-laitteille ja Androidille.

jQuery(document).bind(’gform_post_render’, function(event, formId, currentPage){if(formId == 114) {jQuery(’#input_114_5’).mask(’(999) 999-9999’).bind(’keypress’, function(e){if(e.which == 13){jQuery(this).blur();} } );} } );jQuery(document).bind(’gform_post_conditional_logic’, function(event, formId, fields, isInit){} ); jQuery(document).ready(function(){jQuery(document).trigger(’gform_post_render’, [114, 1]) } ); Lue koko artikkeli: https://muropaketti.com/yhteistyokampanjat/katso-alkusyksyn-suosituimmat-pelit-nintendo-switch-halutuin-pelikonsoli/

Aiheeseen liittyvät artikkelit