HP+ yllätti yrittäjäperheen positiivisesti – Todella helppoa ja huoletonta tulostamista!

Tamperelainen Juha Saari kokeili uutta pilvipohjaista HP+ -tulostusratkaisua. Tavoitteena oli selvittää, miten HP+ pystyy sujuvoittamaan kotona toimivan pienyrityksen toimintaa.

Juha Saari kokeili HP+-palvelua kuukauden ajan.

 

Saaren perheessä monitoimitulostin on tärkeä työkalu, jota käytetään yrityksen liiketoiminnassa lähes päivittäin. Tulostinta tarvitaan myös henkilökohtaisten asioiden hoitamista ja pienen lapsen puuhatehtävien tulostamista varten.

HP+ -palvelua testattiin HP OfficeJet Pro 9012e -monitoimitulostimella, jonka asentaminen sujui helposti ja nopeasti. Tulostin pois pakkauksesta, ylimääräiset suojat ja teipit irti sekä virtajohto paikoilleen. Tämän jälkeen tulostin käynnistyi itse ja pyysi asentamaan mustekasetit sekä lisäämään paperia lokerikkoon. Lopuksi tulostettiin kalibrointisivu ja laite oli valmis tositoimiin.

“Tulostin neuvoi kosketusnäytössä, mitä pitää tehdä. Koko asennusprosessiin kului aikaa alle kymmenen minuuttia”, kiittelee Saari.

HP+ ja Instant Ink nopeasti käyttöön

HP Smart -sovellus oli jo valmiiksi asennettuna kaikille perheen laitteille. Saaren kannettavalta tietokoneelta HP Smart löysi lähellä olevan tulostimen nopeasti.

Tämän jälkeen tarvittiin enää kotiverkon valinta ja HP Smart lähetti kaikki tarvittavat asetukset tulostimelle. HP+:n ja Instant Ink -väriaineiden kotiintoimituspalvelun käyttöönotto tapahtui rekisteröitymällä henkilökohtaisilla tiedoilla.

“Positiivinen yllätys oli se, ettei tulostimen ajureita tarvinnut asentaa CD:ltä, muistitikulta tai verkosta. Lisäksi kaikki tapahtui ilman verkkojohtoa”, sanoo Saari.

Instant Ink -palvelun käyttöönotossa kysyttiin tulostustarpeen laajuutta ja laskutustietoja. Saari arvioi tulostustarpeeksi 100 sivua kuukaudessa, jolloin tilauksen hinnaksi tuli 4,99 euroa kuukaudessa. Saari laski, että säästöä tulee 7 kuukaudessa yli 80 euroa.

“Laskelmieni mukaan Instant Ink -palvelulla pienyrityksemme säästää yhteensä 85,06 euroa verrattuna mustekasettien ostamiseen jälleenmyyjältä, eikä musteen loppumista tarvitse pelätä”, Saari summaa.

Saari tulosti lapsilleen mm. puuhatehtäviä HP Printables -sivustolta.

Skannaa junassa, tulosta uimarannalla

Saaren pienyrityksessä monitoimitulostimen skanneritoimintoa käytetään ahkerasti ostotositteiden muuntamiseksi sähköiseen muotoon. HP+ -palvelu ja HP Smart -sovellus tarjoavat tätä silmällä pitäen edistyneitä skannaustoimintoja. Toiminnot ovat tarjolla myös puhelimen HP Smart -sovelluksessa.

“Puhelimen kamera riittää usein skannaukseen. Otin kuvat tositteista ja tallensin ne pilvipalveluun odottaessani junaa tai matkustaessani sillä. Näin tehostin työntekoa ja säästin aikaa”, kertoo Saari.

Monitoimitulostimen tasoskanneri ei pysty erottamaan tarkasti valkoisten kuittien reunoja, mutta Saari keksi ratkaisuksi käyttää tositteiden taustana värikästä kuvaa, jolloin usean kuitin skannaaminen samaan onnistui paremman kontrastin ansiosta.

HP+ -palvelun yhtenä etuna on Print Anywhere -toiminto, jolloin tulostimella voi tulostaa mistä vain, kunhan se on päällä ja verkkoon kytkettynä. Private Pickup -lisätoiminto tulostaa tiedostot vasta kun puhelin on tulostimen lähietäisyydellä.

“Kokeilin Print Anywhere -toimintoa ottamalla puhelimellani kuvan uimarannalla ja tulostamalla sen rannalla ollessani. Kotona valmis kuva odotti minua tulostimessa”, kiittelee Saari.

Saari otti uimarannalta kuvan ja tulosti sen Private Pickup -lisätoiminnolla.

Edistyksellisiä ominaisuuksia piilossa pellin alla

HP+ -palvelun parhaat puolet ovat huomaamattomia, kuten esimerkiksi vuoden lisätakuu tulostimelle, Smart Cloud Resilience -ominaisuus yhteysongelmien automaattiseen havaitsemiseen ja korjaukseen sekä Smart Security -turvaominaisuus haittaohjelmahyökkäyksiä vastaan. Kokemukset näistä toiminnoista jäivät vähäisiksi kuukauden testijakson aikana.

Aikaisemmin Saaren perheessä on jouduttu manuaalisesti vaihtamaan laitteen kotiverkkoa, jos tulostinta ei ole löytynyt. Tällä kertaa joko tulostin tai HP Smart -sovellus vaihtoi laitteen kotiverkon automaattisesti.

“Siinä mielessä HP+ auttoi lisäämään tulostimen toimintavarmuutta”, Saari arvioi.


 Fiksumpaa tulostamista HP+:lla

HP+ on älykäs pilvipohjainen tulostusratkaisu, joka tekee tulostamisesta turvallisempaa, tuottavampaa ja vastuullisempaa. Monet suositut HP-tulostinmallit ovat saatavilla monipuolisina HP+ versioina, eikä niihin liity muita kustannuksia kuin tulostimen ostohinta.

HP+ sisältää yhden vuoden HP-lisätakuun palvelua käyttäville laitteille, Smart Advance -ominaisuudet Smart App -sovelluksessa 24 kuukaudeksi sekä kuuden kuukauden Instant Ink -väriaineiden kotiintoimituspalvelun. HP+:n käyttöönotto edellyttää HP-tiliä ja Internet-yhteyttä.

HP+-palvelu tekee tulostamisesta helppoa. Tulostin korjaa itsenäisesti mahdolliset yhteysongelmat ja lähettää mustetilauksen, kun väriaine on loppumassa.

Lue koko artikkeli: https://muropaketti.com/yhteistyokampanjat/hp-yllatti-yrittajaperheen-positiivisesti-todella-helppoa-ja-huoletonta-tulostamista/

Aiheeseen liittyvät artikkelit