Karaoke oli kuin terapiaa Nicolas Cagelle, kunnes hänen tulkintansa kappaleesta Purple Rain karkasi verkkoon

Kevään aikana huhtikuun lopulla maailma saa katsottavakseen Nicolas Cagen uusimman elokuvan The Unbearable Weight of Massive Talent, jossa hän esittää lähinnä itseään esiintyjänä, joka sotkeutuu vahingossa erittäin isoihin kuvioihin. Kaikesta päätellen tulossa on juuri niin Nicolas Cagen elokuva kuin vain toivoa sopii.

Cage osallistui taannoin The Hollywood Reporterin Actor Roundtableen, jossa hän yhdessä Andrew Garfieldin, Jonathan Majorsin, Peter Dinklagen ja Simon Rexin puhuivat uristaan ja tulevista töistään. Keskustelun aikana esiin nousi karaoke. Cage paljasti pitäneensä karaokea terapeuttisena, mutta ei kuitenkaan enää. Hänen versionsa kappaleesta Purple Rain karkasi verkkoon, ja nyt laulanta on lopullisesti taakse jäänyttä elämää.

”Well, yeah, for me, karaoke was like therapy until someone videotaped my punk-rock version of Prince’s ”Purple Rain” and it went everywhere and I said, ”I’m not going to karaoke anymore. — Well, singing is therapy, I think. Absolutely. Karaoke’s supposed to be private. It’s like a prayer.”

Miltä se laulanta sitten kuulosti? Sen voi katsella ja kuunnella täältä.

Karaoke oli kuin terapiaa Nicolas Cagelle, kunnes hänen tulkintansa kappaleesta Purple Rain karkasi verkkoon

Lue koko artikkeli: https://www.gamereactor.fi/uutiset/914713/Karaoke+oli+kuin+terapiaa+Nicolas+Cagelle+kunnes+hanen+tulkintansa+kappaleesta+Purple+Rain+karkasi+verkkoon/?rs=rss

Aiheeseen liittyvät artikkelit