Deltarune ”saattaa vaatia 999 vuotta” ennen kuin se julkaistaan

Toby Fox, Undertalen luoja, paljasti että tulee kestämään hyvin pitkä aika ennen kuin hänen Halloweeninä demoamansa Deltarune tulee olemaan valmis. Twitterissä</a Fox vastasi useita kysymyksiä koskien uutta projektiaan.

Deltarune sijoittuu eri maailmaan kuin Undertale, sisältää eri hahmoja ja täysin uuden tarinan. Fox kirjoittaa että vei ”muutaman vuoden” tehdä demo Deltarunelle, siinä missä se vei ”vain” muutaman kuukauden luoda Undertale. Siitä syystä Fox yrittää perustaa kehitystiimin, mutta hän myös mainitsee, että ”hän ei välttämättä tule onnistumaan, koska hänellä ei ole kokemusta tiimin onnistuneesta johtamisestä eikä hänellä ole ideaa kenen kanssa hän tulee työskentelemään”.

”Koska en ole aloittanut kasaamaan tiimiä viellä, minulla ei ole mitään käsitystä siitä kuinka kauan kestää viimeistellä peli. Se voi viedä jopa 999 vuotta, riippuen tehokkuustasosta”, Fox jatkoi. ”Silloin kun peli tulee ulos, voi olla että on jo julkaistu Playstation 14.”

Deltarunen demo on saatavilla <a href=”https://www.deltarune.com/” title=”Deltarune” target=”_blank”>PC:lle ja Macille.

Deltarune
DeltaruneDeltarune

Lue koko artikkeli: https://www.gamereactor.fi/uutiset/587563/Deltarune+saattaa+vaatia+999+vuotta+ennen+kuin+se+julkaistaan/?rs=rss

Aiheeseen liittyvät artikkelit