Apex Legends kerännyt yli 70 miljoonaa pelaajaa

Respawn ilmoitti maaliskuussa, että yli 50 miljoonaa pelaajaa oli jo ehättänyt kokeilla Apex Legendsia. Sittemmin vettä on virrannut koskessa sen verran paljon, että pelaajamäärä on ylittänyt jo komean 70 miljoonan rajapyykin.

Lukemaan pääsy ei ole ollut helppoa, sillä vauhti hiipui pahasti erinomaisen startin jälkeen. Kakkoskausi ei pelaajiin pahemmin vedonnut, mutta kolmas sesonkin on jälleen maistunut paremmin.

70 miljoonaa pelaajaa on mainio lukema EA:lle, joka onkin päässyt kertomaan ilouutisia sijoittajille. Apex Legendsin ohella myös FIFA 20 ja The Sims 4 porskuttavat vahvasti, kertoi Blake Jorgensen.

”The strong results this quarter illustrate the power of our live services and our core franchises. Strength in Ultimate Team, The Sims 4 and FIFA Online drove live services performance above our expectations. Looking ahead, we are doubling down on live services combined with our core franchises. We’re investing in games that people play for longer and engage with much more deeply. This focus will continue to drive growth and profitability for the company through the remainder of this year and beyond.”

Kommenttien ja hittipelien perusteella voitaneen olettaa, että EA jatkaa mikromaksujen avulla peliensä tukemista myös vastaisuudessa.

Apex Legends

Lue koko artikkeli: https://www.gamereactor.fi/uutiset/695583/Apex+Legends+kerannyt+yli+70+miljoonaa+pelaajaa/?rs=rss

Aiheeseen liittyvät artikkelit